ΑΕΚ

Το θολό τοπίο με τον Ντίντακ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ντίντακ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Ντίντακ, η ΑΕΚ ζήτησε να σταματήσει προπονήσεις με την Ρέους, κάτι που δεν επιβεβαιώνει ο ισπανικός σύλλογος.

Φαίνεται πως ακόμα και για το πιο απλό πράγμα στην υπόθεση του Ντίντακ Βιλά, θα υπάρχει μπλέξιμο. Όπως για μια… επιστολή. Σύμφωνα με το diarimes.com, το οποίο επικαλείται πηγές κοντά στον ποδοσφαιριστή «η ΑΕΚ έστειλε επιστολή στην Ρέους, ζητώντας να σταματήσει να προπονείται ο Ντίντακ, καθώς έχει εν ισχύ συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αυτό προκύπτει από πηγές κοντά στον Ισπανό μπακ» αναφέρει η εφημερίδα.

Ο Ντίντακ έχει επιλέξει να κάνει προπονήσεις με την Ρεους, μέχρι να βρεθεί άκρη με την διαμάχη που υπάρχει με την ΑΕΚ, για το συμβόλαιο του. Πάντως τα όσα υποστηρίζει το περιβάλλον του Ισπανού, διαψεύδει η Ρέους και μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα.

«Πηγές από την Ρέους τόνισαν πως δεν έχουν λάβει κανένα γράμμα από την ΑΕΚ και πως η ομάδα θέλει να μείνει έξω από την διαμάχη ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ντίντακ. Από την Ρέους διαψεύδουν και πως θα προχωρήσουν στην μεταγραφή του παίκτη».

Τέλος, πάντα με βάση την εφημερίδα «το περιβάλλον του παίκτη αναφέρει, πως εκτός από την Εσπανιόλ, για τον Ντίντακ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία, την Γαλλία και την Τουρκία».

Όσο για την ΑΕΚ, ούτε διαψεύδει, αλλά ούτε και επιβεβαιώνει προς το παρόν την ύπαρξη της επιστολής. Πάντως από την Ένωση επισημαίνουν πως παρά τις απειλές περί πλαστογραφίες και παρά τις δηλώσεις του Ντίντακ περί υπογραφής στην Εσπανιόλ από την 1η Ιουλίου, τίποτα απολύτως δεν έχει… προχωρήσει.

Και η υπόθεση του Ισπανού παραμένει «παγωμένη», μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα. Άλλωστε ούτε η Εσπανιόλ, ούτε και η Ρέους, δείχνουν πως σκοπεύουν να εμπλακούν στην διαμάχη του παίκτη με την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ