ΑΕΚ

Το σχόλιο του Μάνταλου για την φτυσιά του Λέτο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος έκανε το δικό του σχόλιο για το επεισόδιο με τον Σεμπάστιαν Λέτο μετά το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Τι είπε για την φάση που προκάλεσε τα νεύρα του Αργεντινού και για την φτυσιά που δέχτηκε.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, έδωσε την δική του εκδοχή για το επεισόδιο με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος τον έφτυσε μετά το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή (2/4).

Ο εκ των αρχηγών της Ένωσης, στο blog που διατηρεί στο enwsi.gr, είπε μεταξύ άλλων πως δεν έριξε αγκωνιά στον Αργεντινό, ενώ αφήνει στην κρίση του κόσμου την αντίδραση του αντιπάλου του.

"Ο Παναθηναϊκός έβγαινε γρήγορα στην αντεπίθεση και εγώ προσπάθησα να σταματήσω με το σώμα μου τον αντίπαλο για να μην μπει στην περιοχή και να σταματήσει η φάση.

Λένε για αγκωνιά. Μα δεν υπάρχει αγκωνιά. Ούτε με το μπράτσο δεν τον βρίσκω. Η σύγκρουση γίνεται με τον ώμο μου και ο Λέτο πέφτει γιατί χάνει την ισορροπία του.

Δεν θέλω να σχολιάσω καν την κίνηση του προς εμένα μετά από το γκολ. Πιστεύω πως ο καθένας έχει μάτια και κρίση και μπορεί να κατανοήσει τι συμβαίνει", ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ