ΑΕΚ

Το σκέφτεται ο Δέλλας για τους βασικούς

Το σκέφτεται ο Δέλλας για τους βασικούς
Κρισάντους INTIME SPORTS

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε τις πρώτες του σκέψεις σχετικά με κάποιες θέσεις της βασικής 11άδας, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έπαιξαν χθες (25/3) δίτερμα 9χ9, με τον Κολοσσό να δοκιμάζει κάποια πράγματα σχετικά με το ματς της Κυριακής κόντρα στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, ο Δέλλας φάνηκε να έχει σκοπό να δώσει τη θέση του βασικού επιτελικού μέσου στον Ντακόλ, καθώς ο Ζόριτς δεν έχει επανέλθει ακόμα μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Ρόβας έχει «προτεραιότητα» για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, μετά την απουσία του Μπακάκη στην Εθνική.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές, τις οποίες έχει κατά νου ο Κολοσσός. Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανό να δούμε στη βασική 11άδα τον Κρισάντους, με τον Αραβίδη να αγωνίζεται στα φτερά μαζί με τον Πλατέλλα και τον Μπαρμπόσα να είναι το δεκάρι.

Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα σχετικά με το ποιοι θα είναι τελικά οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν τις θέσεις των Μπακάκη και Ζόριτς, καθώς επίσης και ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι που θα φορέσουν φανέλα βασικών.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ