ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League

Η UEFA ανακοίνωσε το πρόγραμμα των ομίλων του Europa League λίγες ώρες μετά από την κλήρωση, μεταξύ των οποίων και του 4ου ομίλου, της ΑΕΚ. Πότε παίζει με Μίλαν.

Μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο θα ανοίξει και θα κλείσει το πρόγραμμα της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, με τις δύο ομάδες απέναντι στις οποίες θα διεκδικήσει "εισιτήριο" για τη φάση των 32 του θεσμού.

Η πρεμιέρα θα γίνει στην Κροατία με αντίπαλο τη Ριέκα την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ενώ η "αυλαία" θα πέσει στη Βιέννη απέναντι στην Αούστρια στις 7 Δεκεμβρίου, σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει τα πάντα.

Ενδιάμεσα, η ΑΕΚ περιμένει τους δευτεραθλητές Αυστρίας στο ΟΑΚΑ στις 28 Σεπτεμβρίου για τη 2η αγωνιστική και ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τη Μίλαν.

Το πρώτο θα διεξαχθεί στο Σαν Σίρο στις 19 Οκτωβρίου και η ρεβάνς της Αθήνας σχεδόν 11 χρόνια μετά από την ιστορική νίκη του 2006, στις 2 Νοεμβρίου.

Την 5η αγωνιστική, η Ένωση θα παραμείνει εντός των συνόρων για να υποδεχθεί τη Ριέκα, προτού κλείσει το πρόγραμμα στην Αυστρία.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ

Αγωνιστική Αντίπαλος Έδρα Ημερομηνία
1 Ριέκα Κροατία Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου
2 Αούστρια Ελλάδα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου
3 Μίλαν Ιταλία Πέμπτη 19 Οκτωβρίου
4 Μίλαν Ελλάδα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου
5 Ριέκα Ελλάδα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου
6 Αούστρια Αυστρία Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ