ΑΕΚ

Το πλάνο αλλαγών του Πογέτ

Το πλάνο αλλαγών του Πογέτ
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε αλλαγές θα προβεί αναγκαστικά ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό. Τι δοκίμασε ο προπονητής της ΑΕΚ στην προπόνηση της Παρασκευής (11/3).

Ένα μακρύ απουσιολογίο έχει στα χέρια του ο Γκουστάβο Πογέτ για το ματς της Δευτέρας (14/3) με τον Πανθρακικό. Συνολικά έξι και ενδεχομένως επτά θα είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του. Γι αυτό και εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να κάνει ο Πογέτ πολλές αλλαγές.

Στη σημερινή προπόνηση ο Ουρουγουανός τεχνικός δοκίμασε επί... χόρτου το πλάνο του, το οποίο θα έχει νέα πρόσωπο σ' όλες τις γραμμές. Ο Πογέτ σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο τον Άρθο και να πάει με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο. Προσανατολίζεται επίσης στην τριάδα Σιμόες, Κορδέρο και Μάνταλο στη μεσαία γραμμή.

Ενώ στην επίθεση δοκίμασε σήμερα στην κορυφή τον Πέκχαρτ και τον Αραβίδη στο ένα από τα δυο άκρα. Όσο για το άλλο άκρο της επίθεσης, ο Πογέτ έβαλε και τον Πλατέλλα και τον Μπουονανότε στην δοκιμή. Αλλά ο Έλληνας εξτρέμ έχει το προβάδισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατομικό για Γιόχανσον, Μπακάκη στην ΑΕΚ

Πολλαπλές δράσεις στήριξης στους πρόσφυγες

Πογέτ: "Οι συζητήσεις που δεν μαθαίνει κανείς"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ