ΑΕΚ

Το πιο καλό νέο της πρεμιέρας

Το πιο καλό νέο της πρεμιέρας
INTIME SPORTS

Συνολικά έξι καινούργιους ποδοσφαιριστές είχε η ΑΕΚ στην χθεσινή (6/7) πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Και με εξαίρεση τον Ράφικ Τζεμπούρ ο οποίος για πρώτη μέρα έκανε πιο χαλαρό πρόγραμμα, όλοι οι υπόλοιποι τέθηκαν αμέσως στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα. Όμως εκείνο που πραγματικά έκανε τον τεχνικό της ΑΕΚ να απλώσει ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά, ήταν αυτό που είδε στην γωνιά τους ενός από τα δυο γήπεδα των Σπάτων.

Ο Πέτρος Μάνταλος, πάνω στον οποίο ο Δέλλας είχε κτίσει την περυσινή ΑΕΚ, έβαζε μπάλα στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Κάτι που σημαίνει πως με γοργούς ρυθμούς καλύπτει το έδαφος μέχρι και την επιστροφή του.

Ο Μάνταλος δούλεψε και κατά την διάρκεια που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ήταν σε διακοπές. Ο στόχος είναι να επιχειρήσει να μπει στους κανονικούς ρυθμούς, την δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία. Στην χθεσινή (6/7) πρώτη προπόνηση, ο Μάνταλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μάλιστα κάποια στιγμή και σε υψηλούς ρυθμούς.

Ενώ στις ασκήσεις του, έβαλε ακόμα και μπάλα. Και όταν σταματούσε για να πάρει κάποιες ανάσες, «καρφωνόταν» στους υπόλοιπους συμπαίκτες του που έπαιζαν δίτερμα και το βλέμμα του πετούσε σπίθες ανυπομονησίας για να ξαναμπει στο παιχνίδι.

Εν αρχή η ηρεμία

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ ήρθαν στην Ελλάδα και βρήκαν κλειστές τράπεζες. Πολλούς από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τα capital control τους «βρήκαν» στις διακοπές και τους ανάγκασαν να ψάχνουν τρόπους να πληρώσουν το ξενοδοχείου. Ακόμα και στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν στα Σπάτα γερμανικό τηλεοπτικά κανάλι να κάνει θέμα για το αν «κτύπησε» η κρίση το ποδόσφαιρο.

Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως αν οι παίκτες νιώθουν ανήσυχοι και ανασφαλείς, τότε θα είναι αδύνατον να δουλέψουν σωστά. Γι αυτό και το πρώτο που έκαναν, ήταν να φροντίσουν να διασφαλίσουν την ηρεμία. Οι ποδοσφαιριστές πήραν ήδη από χθες (6/7) ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις πως ότι και αν γίνει δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα. Γι αυτό άλλωστε και ο Αντρέ Σιμόες, μιλώντας στο συνεργείο της «Deutsche Welle», δήλωσε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και πως νιώθει απολύτως ασφαλής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ