ΑΕΚ

Το πάνω χέρι η ΑΕΚ για το γήπεδο

Το πάνω χέρι η ΑΕΚ για το γήπεδο

Η ΑΕΚ δεν επιβεβαίωνε, ούτε θέλησε να πάρει θέση στην αποκάλυψη ότι το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές του Δήμου και των "17", κρατώντας έτσι στάση αναμονής μέχρι το κρίσιμο ραντεβού της Δευτέρας(30/3) με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής της πόλης αλλά και του υπουργείου.

Η χθεσινή είδηση περί απόρριψης των προσφυγών του Δήμου και των "17" ξεσήκωσε τον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος βλέπει ένα ένα τα εμπόδια να προσπερνούνται και το όνειρο της "Αγιάς Σοφιάς" να βρίσκεται ένα βήμα πριν την υλοποίηση του.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η Ένωση το μόνο που περιμένει πλέον είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας για να μπορέσει να ξεκινήσει τα έργα στο μαγικό οικόπεδο, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι, έχοντας... "καεί από τον χυλό, φυσάνε και το γιαούρτι", αποφασίζοντας να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους.

Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες περί προσφυγών, ούτε να τοποθετηθούν επίσημα, ωστόσο μετά την εξέλιξη αυτή στο ραντεβού της Δευτέρας θα έχουν σαφώς το πάνω χέρι, καθώς καλύπτονται απόλυτα από τον νόμο, αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα εμφανιστούν στο ραντεβού με τον Δήμο και το Υπουργείο, ισχυροί και περιμένουν να δουν τι άλλο μπορούν να σκαρφιστούν οι.... εχθροί του γηπέδου, οι οποίοι ήδη ψάχνουν τρόπους να βάλουν κι άλλα εμπόδια στην κατασκευή του γηπέδου.

Δυσαρέσκεια για Κοντονή αλλά και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του

Μεγάλη δυσαρέσκεια προς τον Σταύρο Κοντονή επικράτησε στην ΑΕΚ μετά τις δηλώσεις του γύρω από τις δημοτικές εκλογές και τις αιχμές για παράγοντες που επιχείρησαν να στρέψουν τους οπαδούς κατά της Κυβέρνησης.

« Αν νομίζουν ορισμένοι παράγοντες των ομάδων ότι μπορούν να κινητοποιήσουν κατά της κυβέρνησης για τις πολιτικές αποφάσεις που θα πάρει σε αυτή την κατεύθυνση φίλαθλο κοινό, τους υπενθυμίζω ότι όσοι πήγαν να το κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις έφαγαν τα μούτρα τους πολύ άσχημα. Και ας δουν τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα σε δήμους που υπήρξε τέτοιο πρόβλημα, όπως για παράδειγμα στη Νέα Φιλαδέλφεια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο κανάλι ΙΟΝΙΑΝ της Ζακύνθου.

Στην Ένωση απόρησαν με τη στάση του, την ίδια στιγμή που οι Κιτρινόμαυροι με επίσημη ανακοίνωση τους αμέσως μετά τα όσα συνέβησαν στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τάχθηκαν με το μέρος του και ζήτησαν ισονομία και τήρηση των νόμων, παρά το γεγονός ότι η ομάδα κινδύνευε να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα.

Παρ’ όλα αυτά, στην ΑΕΚ δεν αλλάζουν στάση. Βλέποντας τον κ. Κοντονή να παίρνει σκληρά μέτρα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, θα σταθούν στο πλευρό του, δείχνοντας εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και θεωρώντας το συγκεκριμένο περιστατικό κακή στιγμή και ατυχές παράδειγμα από πλευρά τους.

Στο Δικέφαλο, ενόψει και της κρίσιμης συνάντησης της Δευτέρας με τον Δήμο και το Υπουργείου, αλλά και με τα όσα συμβαίνουν γύρω από το γήπεδο θέλουν να κρατήσουν ισορροπία ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, γνωρίζοντας ότι τα εμπόδια μπορούν να μπουν από κάθε πλευρά και να καθυστερήσουν κι άλλο την υλοποίηση της "Αγιάς Σοφιάς".

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ