ΑΕΚ

Το "πάνω χέρι" η ΑΕΚ για Κάιπερς

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΑΕΚ θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς απ' τον Εργοτέλη, έχοντας καταθέσει καλύτερη -συνολικά- προσφορά απ' τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Ούγκο Κάιπερς έχει επανέλθει τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο Βέλγος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Εργοτέλη, μετρώντας 20 γκολ σε 29 συμμετοχές και όντας δεύτερος σκόρερ της Football League, πίσω απ' τον Δημήτρη Μάνο του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι οποίες προέρχονται από το περιβάλλον της κρητικής ομάδας, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη για την απόκτηση του 21χρονου φορ και θεωρούνται -τη δεδομένη στιγμή- το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, παρότι έχει γίνει πρόταση και από τον Ολυμπιακό που είναι -κι αυτή- κοντά στα οικονομικά στάνταρ που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου

Η Ένωση φαίνεται ότι έχει το "πάνω χέρι" στην υπόθεση επειδή προσφέρει, εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα (έχει δοθεί λίστα από ποδοσφαιριστές που παραχωρούνται με τη μορφή δανεισμού), ενώ δεν αποκλείεται στο deal να συμπεριληφθεί και ποσοστό μεταπώλησης.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Οι διοικούντες τον Εργοτέλη έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι απ' την προσφορά της ΑΕΚ και δεν δείχνουν διάθεση να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, ενώ κι οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν μείνει ικανοποιημένοι απ' την αγωνιστική άνοδο του Ηλία Τσέλιου, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στους Κρητικούς τον περασμένο Ιανουάριο και μίλησε με κολακευτικά σχόλια (και στους ανθρώπους της Ένωσης) για τη δουλειά που γίνεται στον Εργοτέλη.

Όπως όλα δείχνουν, εξελίξεις θα υπάρξουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, αφού μεθαύριο Κυριακή (20/05) ο Εργοτέλης δίνει σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παραμονή της ομάδας στη Football League, με αποτέλεσμα η σκέψη όλων να είναι σ' αυτό το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες έφτασε στα γραφεία του Εργοτέλη μία τεράστια πρόταση, η οποία ξεπερνούσε το 1.000.000 ευρώ απ' τη μεξικάνικη Τσίβας Γουαδαλαχάρα, αλλά η πλευρά του παίκτη εμφανίστηκε αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, παρότι και στον ποδοσφαιριστή προσφερόταν ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο.

Επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειας του 21χρονου Κάιπερς είναι να παραμείνει στην Ευρώπη, καθώς θεωρούν πως θα υπάρχει μεγαλύτερη εξέλιξη στην καριέρα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ