ΑΕΚ

Το "παλεύει" για Περιστέρι ο Μπακάκης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θα το "παλέψει" για να προλάβει να παίξει στο ματς με τον Ατρόμητο ο Μιχάλης Μπακάκης, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ένα μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου στο Κίεβο με τη Ντιναμό, ο Μιχάλης Μπακάκης το έβγαλε παίζοντας ήδη με βαριά κάκωση στο δεξί πόδι. Κάτι που σημαίνει πως δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που συμβιβάζεται εύκολα με την ιδέα πως θα χάσει παιχνίδια της ΑΕΚ.

Γι' αυτό και θα το "παλέψει", για να μπορέσει να δώσει το παρών και την Δευτέρα (26/2) στο κρίσιμο ματς στο Περιστέρι. Βεβαίως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Μπακάκη, ο οποίος ούτε και σήμερα (24/2) κατάφερε να κάνει κάτι άλλο στα Σπάτα, εκτός από θεραπεία. Ωστόσο αν υποχωρήσει εντελώς το πρήξιμο στο πόδι μέχρι αύριο (25/2) τότε δεν αποκλείεται να τα καταφέρει. Όμως όλα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση.

Στο μεταξύ το κρύο στο Κίεβο "χτύπησε" αυτούς που έμειναν στον πάγκο και δεν έπαιξαν καθόλου. Όπως ο Τζανετόπουλος και ο Γιαννούτσος. Και οι δυο πιτσιρικάδες, επέστρεψαν στην Αθήνα με ίωση του αναπνευστικού και φυσικά δεν προπονήθηκαν. Κονέ και Λόπες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και ο Τσόσιτς μόνο με θεραπεία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ