ΑΕΚ

Το όπλο της… φρεσκάδας

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ ποντάρει πολλά για το αποψινό (24/5 – 20.30) ντέρμπι στην Λεωφόρο, στις αλλαγές που θα κάνει και πάλι στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Το έχει πει πολλές φορές και όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται ο Μανόλο Χιμένεθ. "Κλειδί θα αποτελέσει το ποια ομάδα θα εμφανιστεί πιο ξεκούραστη και ποια θα εκμεταλλευθεί το ροτέισον", έχει δηλώσει ο Ισπανός τεχνικός για αυτό το μίνι πρωτάθλημα των play off. Και το έχει αποδείξει και στην πράξη, πως θεωρεί εξόχως σημαντικό το ροτέισον.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ έχει παίξει με τρια διαφορετικά σέντερ φορ και τρια διαφορετικά δεξιά εξτρέμ, στα τρία πρώτα παιχνίδια των play off. Μάλιστα ο Χιμένεθ ποντάρει πολλά για το αποψινό (24/5 – 20.30) ντέρμπι στην Λεωφόρο, στην φρεσκάδα που σκοπεύει να δώσει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται να κάνει και πάλι αλλαγές σε πρόσωπα, σε σχέση με το σχήμα που ξεκίνησε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (21/5) στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα στην τριάδα της επίθεσης, αναμένεται ολικό… λίφτινγκ. Μόνο ο Πέτρος Μάνταλος θα παραμείνει σταθερός στην θέση του αριστερού εξτρέμ και θέση σε κορυφή και δεξί άκρο αντίστοιχα, θα πάρουν ο Σέρχιο Αραούχο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Όμως αλλαγή ετοιμάζει και στην τριάδα των χαφ ο Χιμένεθ. Ο mvp του ντέρμπι της Κυριακής θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα, αλλά ένας εκ των Σιμόες ή Γιόχανσον, ίσως να μείνει στον πάγκο, για να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που δεν έπαιξε ούτε λεπτό την Κυριακή.

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως για τις σκέψεις του Χιμένεθ για το αποψινό σχήμα και την ενδεκάδα, υπάρχουν μόνο ενδείξεις. Και αυτό διότι στην χθεσινή (23/5) τελευταία προπόνηση, δεν υπήρχε η δυνατότητα αγωνιστικών δοκιμών, καθώς οι παίκτες που είχαν παίξει στο κυριακάτικο ντέρμπι, ακολούθησαν μόνο πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης. Όμως είναι δεδομένο πως ο Χιμένεθ θα θελήσει να δώσει και πάλι φρεσκάδα στην ομάδα, γι αυτό και θα προχωρήσει σ’ αλλαγές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ