ΑΕΚ

Το ντεμπούτο του 18χρονου Γιούση στην ΑΕΚ με δύο γκολ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 18χρονος Χρήστος Γιούσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΚ με 3-2 επί της Καλλιθέας, καθώς σημείωσε τα δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας και έκανε ιδανικό ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. (VIDEO)

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καλλιθέα μπορεί να μην είχε βαθμολογική σημασία για τους φίλους της Ένωσης, αφού η ομάδα είχε πάρει την πρόκριση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά απέκτησε αγωνιστικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του νεαρού Χρήστου Γιούση.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ένωσης σε επαγγελματικό επίπεδο και συστήθηκε στους φιλάθλους του "Δικεφάλου" με δύο γκολ, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή στη νίκη με 3-2 επί της Καλλιθέας στο "Ελ Πάσο".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0 στο 30ό λεπτό με όμορφη ατομική προσπάθεια, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ και λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

Ενώ στο 77ο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, απέφυγε τους αμυντικούς της Καλλιθέας και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κορονάκη για το τελικό 3-2.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ