ΑΕΚ

Το ντεμπούτο (και) του Τσόσιτς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση στο Κίελτσε με την ΑΕΚ, έκανε το πρωί της Παρασκευής (7/7) ο Σέρβος στόπερ της Ένωσης, Ούρος Τσόσιτς. (VIDEOS)

Οι... αφίξεις μεταγραφών εδώ στην Πολωνία, ολοκληρώθηκαν χθες (6/7) το βράδυ, με τον Ούρος Τσόσιτς. Και σήμερα (7/7) το πρωί, ο Σέρβος στόπερ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Αφού πρώτα νωρίτερα είχε γνωριστεί στο ξενοδοχείο με τον Μανόλο Χιμένεθ και κάποιους από τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Τσόσιτς ακολούθησε από την πρώτη μέρα το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και μάλιστα έβαλε και ένα πολύ όμορφο γκολ, στην άσκηση με τα τελειώματα φάσεων. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σέρβος στόπερ είχε ένα τετ α τετ με τον γυμναστή Σεμπάστιαν Μπασκόν, ενώ έδειχνε να "κολλάει" περισσότερο με τον Βράνιες και τον Λιβάγια.

Συνεχίζει ο Χιμένεθ τα... άλλα κόλπα

Μπορεί σήμερα το πρωινό πρόγραμμα να μην είχε δάσος ή μπάσκετ. Όμως και πάλι είχε ιδιαίτερες ασκήσεις από τον Χιμένεθ. Οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν δίτερμα που αρχικά μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο τα χέρια τους, ενώ στη συνέχεια που έπαιξαν με τα πόδια, μπορούσαν να σκοράρουν μόνο με το κεφάλι.

* Κανονικά προπονήθηκε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος χθες (6/7) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

* Για ένα σφίξιμο στο αριστερό πόδι παραπονέθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα, αλλά ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

* Ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας, έχει δώσει ο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του.





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ