ΑΕΚ

Το μυαλό του Δέλλα στη Βενεζουέλα

Το μυαλό του Δέλλα στη Βενεζουέλα
Βάργκας, Γουάλας INTIME SPORTS

Οι σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα είναι στο Πουέρτο Ορντάς της Βενεζουέλας, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να απεύχεται κάποιο απρόοπτο για τους Αλάιν Μπαρόχα και Ρόναλντ Βάργκας στο φιλικό με τον Παναμά.

Τα ζητήματα εντός των Σπάτων εν πολλοίς ο Τραϊανός Δέλλας τα έχει τακτοποιημένα ή έστω δρομολογημένα. Ο Ντίντακ είναι έτοιμος, ο Μπουονανότε πλησιάζει στο 100% της ετοιμότητας του, ο Μάνταλος πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και κερδίζει το χαμένο έδαφος, ενώ ακόμα και ο Μπακάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ.

Όσο για τους δυο διεθνείς με την εθνική, Πλατέλλα και Αραβίδη, μπορεί να ήταν αδύνατον να δώσουν το παρών στη σημερινή (8/9) προπόνηση στα Σπάτα καθώς επέστρεψαν ξημερώματα από Ρουμανία, όμως πλέον είναι και πάλι διαθέσιμοι.

Η μοναδική… ανησυχία για τον Δέλλα βρίσκεται πλέον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τα μεσάνυχτα( ώρα Ελλάδας) η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι τον Παναμά. Και η παρουσία ή όχι του Μπαρόχα και του Βάργκας στη βασική ενδεκάδα της Βενεζουέλας, έχει μεγάλη σημασία για τον τεχνικό της ΑΕΚ για το εντός έδρας ματς της Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Ειδικά ως προς τον δεύτερο. Ο Βάργκας ακόμα και μέχρι πρόσφατα δεν είχε πλήρως απαλλαχθεί από το πρόβλημα που του προκάλεσε το κτύπημα στην περόνη στο Κόπα Αμέρικα. Και γι αυτό και ήθελε ειδική διαχείριση. Ήδη έπαιξε βασικός στο φιλικό της Βενεζουέλας την περασμένη Παρασκευή και την ήττα με 3-0 από την Ονδούρα.

Επομένως είναι λογικό ο Δέλλας να ανησυχεί για την καταπόνηση του Βάργκας, με δεδομένο πως υπάρχει ματς πρωταθλήματος την Κυριακή. Ενώ ο παίκτης θα βρίσκεται στα Σπάτα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, στην προπόνηση της Πέμπτης. Πάντως όλα τα ρεπορτάζ από τη Βενεζουέλα αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι πως ο Βάργκας δεν θα συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα του αποψινού φιλικού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ