ΑΕΚ

Το μήνυμα του Χιμένεθ και το πλάνο 11άδας

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, ενώ στην τελευταία προπόνηση ανακάτεψε την τράπουλα. Γράφει ο απεσταλμένος του Sport24.gr, Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Ήταν ξεκάθαρο ακόμα και από την τοποθέτηση του Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, πως εκείνο που τον ενδιαφέρει πρωτίστως στο σημερινό (2/8) με την ΤΣΣΚΑ, είναι η διάθεση και η αγωνιστική εικόνα που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές του.

Και αυτό τους ζήτησε και στην ομιλία που τους έκανε ο Ισπανός τεχνικός, μετά το τέλος της προπόνησης στη "VEM Arena", ενώ τους ζήτησε να αποβάλλουν το άγχος και τον φόβο.

"Να ξέρετε πως πάντα το πιο σημαντικό, είναι να τα δίνετε όλα και να βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό. Αυτό είναι που μετράει και μετά το αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς φόβο.

Ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε και όταν δεν έχετε άγχος και φόβο το κάνετε καλά. Μπείτε και ζήστε και απολαύστε το παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους παίκτες του.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΚΟΟΥΤΣ

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Ισπανού τεχνικού, στη χθεσινή (1/8) τελευταία προπόνηση, με την δουλειά που έκανε "ανακάτεψε" ελαφρώς την τράπουλα.

Υπό την έννοια πως το δίτερμα που έκανε, όχι με ομάδες των έντεκα παικτών, είχε τον Μάνταλο σε ρόλο μπαλαντέρ, τον Τσιγκρίνσκι με τον Βράνιες στο κέντρο της άμυνας, τον Μπακάκη με τον Βινίσιους δεξιά και αριστερά, τον Γιόχανσον με τον Γαλανόπουλο στις θέσεις των αμυντικών χαφ και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Αλμέιδα.

Πάντως, η αίσθηση πως το πιθανότερο είναι πως ο Χιμένεθ τελικά θα επιλέξει το 3-5-2 για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, παραμένει ισχυρή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ