ΑΕΚ

Το μήνυμα του Δέλλα

Το μήνυμα του Δέλλα
Δέλλας INTIME SPORTS

Διαβάστε τι ζήτησε ο Τραϊανός Δέλλας από τους παίκτες του σε μία συζήτηση που ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν είναι από τους προπονητές που αρέσκονται σε ατελείωτους λόγους εντός των αποδυτηρίων επί καθημερινής βάσης. Μόλις πριν λίγα χρόνια άλλωστε ήταν και ο ίδιος ποδοσφαιριστής και ήξερε πως τέτοιου είδους πρακτικές είναι επιεικώς αναποτελεσματικές. Από την άλλη μεριά, ο Δέλλας δεν διστάζει να επαναλαμβάνει σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, αξιώματα θεμελιώδη για την λειτουργία της ομάδας. Όπως την ανάγκη να είναι όλοι οι παίκτες πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν.

Το έχει επαναλάβει πολλές φορές αυτό ο Δέλλας στους παίκτες του, ήδη από την αρχή της προετοιμασίας. Όμως στην αφετηρία της προετοιμασίας για δυο «κολλητά» εκτός έδρας ματς, με ΠΑΟΚ και Βέροια, ο τεχνικός της ΑΕΚ θεώρησε πως έπρεπε να ξαναστείλει στους ποδοσφαιριστές του ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

«Θα πρέπει και στα φιλικά που παίζουμε και σ’ όλες τις προπονήσεις, να δίνετε το 100% και να δουλεύετε καλά. Γιατί θα πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι. Θα χρειαστεί να βοηθήσετε όλοι. Τώρα ακολουθούν δυο παιχνίδια συνεχόμενα και σε διάστημα λίγων ημερών. Θα πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι για να μπορέσετε να βοηθήσετε», τόνισε ο Δέλλας στη σύντομη ομιλία τους προς τους παίκτες του.

Είναι προφανές πως εκτός από την ανάγκη ετοιμότητας, ο τεχνικός της ΑΕΚ ήθελε να περάσει και το μήνυμα πως τους υπολογίζει όλους. Άλλωστε και αυτός είναι επίσης κάτι που συνηθίζει συχνά να υπενθυμίζει στους παίκτες του. Μόλις την περασμένη Τρίτη (15/9) ο Δέλλας δήλωσε μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα πως « δεν υπάρχουν για μένα βασικοί και αναπληρωματικοί».

Με τόσες επιλογές που υπάρχουν φέτος και με δεδομένο πως κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να είναι βασικοί, υποχρεωτικά θα πρέπει να μένουν στον πάγκο, ο τεχνικός της ΑΕΚ προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά τις ισορροπίες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ