ΑΕΚ

Το μετέωρο βήμα του Μπουονανότε

Το μετέωρο βήμα του Μπουονανότε
Μπουονανότε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύσκολη είναι η πρόβλεψη για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Ντιέγκο Μπουονανότε στο ρόστερ της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Το Sport24.gr καταγράφει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Πολλά πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο έχει κληθεί να κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Άλλωστε έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μόλις πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Ένα απ’ αυτά τα… πολλά που πρέπει να κάνει ο Γεωργιανός τεχνικός, είναι να δώσει απαντήσεις στους γρίφους για το μέλλον κάποιων παικτών στην ομάδα.

Ίσως ο μεγαλύτερος απ’ αυτούς τους γρίφους, έχει το όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε. Μάλιστα η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα, τέσσερις μέρες πριν από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, ο Κετσπάγια δεν έχει την απάντηση για το μέλλον του Αργεντινού. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Δυσαρεστημένες και οι δυο πλευρές

Είναι γεγονός πως το κλείσιμο της σεζόν βρήκε την ΑΕΚ και τον Μπουονανότε δυσαρεστημένους. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, παρά τα έντεκα γκολ που πέτυχε, δεν προσέφερε ανάλογα ούτε με την αξία του, ούτε με τις προσδοκίες που υπήρχαν απ’ αυτόν. Ενώ από την άλλη μεριά, ο Μπουονανότε θεωρεί πως έπρεπε να είχε πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν και να είχε μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα.

Ψάχνονται ΑΕΚ και παίκτης

Με δεδομένη την εκατέρωθεν δυσαρέσκεια, υπήρξε (και υπάρχει ακόμα) και από τις δυο μεριές, μια τάση για να βρεθεί μια λύση να χωρίσουν οι δρόμοι. Για την ΑΕΚ θα ήταν βολικό να βρεθεί μια ομάδα που θα κάνει μια αξιοπρεπή πρόταση και θα αποκτήσει τον Μπουονανότε, ο οποίος έχει συμβόλαιο και δεν μένει ελεύθερος. Και ο Αργεντινός μέσος θα ήθελε επίσης να βρει μια ομάδα, στην οποία να θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του.

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει. Τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον τόσο από την Αργεντινή όσο και από την Χιλή για τον Μπουονανότε, τα οποία υπήρχαν επί σχεδόν καθημερινής βάσης μέχρι και πριν από λίγο καιρό, έχουν… στερέψει. Και στα γραφεία της ΠΑΕ, δεν έχει φτάσει ακόμα καμία πρόταση. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει, πως δεν μπορεί να προκύψει κάτι μέσα στο καλοκαίρι.

Η πλευρά Κετσπάγια

Στην… εξίσωση για το μέλλον του Μπουονανότε, υπάρχει φυσικά και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει εικόνα και για την αξία και τις δυνατότητες του Αργεντινού, αλλά και για τα πεπραγμένα του στη σεζόν. Ο Κετσπάγια θα ήθελε να δει τον Μπουονανότε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία και να διαπιστώσει στην πράξη, αν μπορεί να ταιριάξει στο αγωνιστικό μοντέλο που έχει στο μυαλό του. Και ίσως αυτή η διαδικασία, να είναι αυτή που θα κρίνει και το μέλλον του Αργεντινού στην ΑΕΚ. Εκτός αν ο Μπουονανότε προλάβει να βρει και να φέρει πρόταση, μέσα στις επόμενες μέρες.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ