ΑΕΚ

Το κύπελλο μπορεί να περιμένει

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ "καίγονται" για να κατακτήσουν και το νταμπλ, όμως το μυαλό τους δεν είναι ακόμα στον τελικό του κυπέλλου.

Ήδη μετά το ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη πριν από περίπου δυο εβδομάδες, ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομιλία του στα αποδυτήρια, είχε πει στους παίκτες της ΑΕΚ μια χαρακτηριστική ατάκα. "Μην νομίζετε πως ο τελικός του κυπέλλου είναι μακριά. Είναι πολύ κοντά".

Επίσης ο Ισπανός τεχνικός χαμογέλασε πλατιά στην χθεσινή (3/5) προπόνηση όταν είδε τον Όγκνιεν Βράνιες να μπαίνει ξανά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, όχι φυσικά έχοντας στο μυαλό του το ματς με τον Απόλλωνα. Αλλά επειδή ξέρει πως ο Βόσνιος θα είναι έτοιμος για τον τελικό.

Προφανώς και για όλους στην ΑΕΚ, με πρώτο τον Χιμένεθ, το κύπελλο έχει τεράστια σημασία. Είναι μεγάλη υπόθεση το νταμπλ. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως όλοι, ακόμα και ο Ισπανός τεχνικός, απόλυτη προσήλωση στον τελικό του κυπέλλου, θα έχουν από την Δευτέρα (7/5). Και αυτό διότι το μυαλό και οι συζητήσεις όλων στα Σπάτα, είναι για την αυριανή (5/5) απονομή του κυπέλλου του πρωταθλήματος και την «παρέλαση» με το ανοικτό πούλμαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας. Ακόμα και ο Χιμένεθ, ξέρει πως έχει σημασία να απολαύσουν οι παίκτες της ΑΕΚ όλο αυτό που θα γίνει μετά το ματς με τον Απόλλωνα, διότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο πολύ δούλεψαν για να το κερδίσουν.

Ακόμα και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός θέλει να το χαρεί με την καρδιά του αυτό το πρωτάθλημα. Το είπε άλλωστε και στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι. Ειδικά τώρα που θα υπάρξει και απονομή αλλά και καμία εκκρεμότητα. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Όλοι τους περιμένουν με ανυπομονησία να σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος και να το πανηγυρίσουν χωρίς να έχουν στην άκρη του μυαλού τους καμία αμφιβολία και καμία εκκρεμότητα. Όπως είχε συμβεί στην φιέστα με τον Λεβαδειακό.

Ο Χιμένεθ θέλει απ’ όλους να απολαύσουν όλα όσα θα γίνουν το Σάββατο, αλλά ήδη από την Κυριακή (6/5) το πρωί και κυρίως από την Δευτέρα, να ξεχάσουν τα πάντα και να συγκεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία για τον τελικό του κυπέλλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ