ΑΕΚ

Το κρίσιμο ταξίδι του Μπάγεβιτς

Το κρίσιμο ταξίδι του Μπάγεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ταξίδι του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, στο Παρίσι, θεωρείται σημαντικό για την υπόθεση του νέου τεχνικού. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το γεγονός πως ο δεύτερος τη τάξη στην «κιτρινόμαυρη» ιεραρχία, κάτω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παίρνει βαλίτσα και αεροπλάνο και αναχωρεί για Παρίσι για συνάντηση (ή συναντήσεις) με προπονητή, σημαίνει πως πρόκειται για ένα ταξίδι σημαντικό στην υπόθεση του νέου τεχνικού της ΑΕΚ.

Από την άλλη μεριά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ταξιδέψει μεσοβδόμαδα και στην Γερμανία. Πάλι για να δει υποψήφιο ή υποψηφίους για τον πάγκο. Αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε, καθώς το θέμα προπονητή παραμένει ανοικτό. Όμως αυτό το ταξίδι του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ στην Γαλλία, για το οποίο έχετε ήδη ενημερωθεί από το Sport24.gr, αναμένεται να δώσει αποτελέσματα. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Υπό την έννοια πως ο Μπάγεβιτς θα επιστρέψει στην Αθήνα έχοντας κατασταλάξει αν η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνία με τον προπονητή με τον οποίο μίλησε, ή η περίπτωση του «κάηκε» εντελώς.

Βεβαίως το πρώτο ερώτημα, είναι με ποιόν ή με ποιους θα συναντηθεί ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα είναι ο Φιλίπ Μοντανιέ. Ο Γάλλος προπονητής ήταν από τους πρώτους που μπήκε στην λίστα της ΑΕΚ και παραμένει ψηλά, καθώς… αρέσει στους «κιτρινόμαυρους». Σύμφωνα με κατά καιρούς δημοσιεύματα, για τον Μοντανιέ ενδιαφέρεται και η Εσπανιόλ και η Ναντ, εσχάτως και η Νότινγχαμ. Ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Ρεν ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά και φαίνεται να τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ της ΑΕΚ. Εξ ου και το επικείμενο – ενδεχόμενο ραντεβού με τον Μπάγεβιτς. Με τον πλέον αρμόδιο δηλαδή, να αναλύσει αυτό το πρότζεκτ.

Είναι πολύ πιθανό ο Μοντανιέ να μην είναι ο μοναδικός προπονητής που ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ θα συναντήσει στο Παρίσι. Μπορεί, για παράδειγμα, ο Κλοντ Πιέλ να έχει κασέ εξαιρετικά υψηλό και πολύ… μακρινό από τα δεδομένα της Ένωσης. Ωστόσο ουδείς μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα μιας συνάντησης, έστω και διερευνητικής αλλά εκ του σύνεγγυς. Ούτε επίσης μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει ραντεβού με προπονητή, που το όνομα του δεν έχει γραφτεί καν.

Προσδοκίες υπάρχουν στην ΑΕΚ απ’ αυτό το ταξίδι του Μπάγεβιτς στην Γαλλία. Παρόλα αυτά κρατούν ανοικτές και όλες τις άλλες υποθέσεις προπονητή. Ακόμα και του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ που έχει προταθεί, παρόλο που το κασέ του Ισπανού είναι υψηλό. Ακόμα και του Μάρτιν Αρουαμπαρένα που βρίσκεται στο Μιλάνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ