ΑΕΚ

Το κομμάτι "Νάνος", μπαίνει στο παζλ "ΑΕΚ"

 Το κομμάτι "Νάνος", μπαίνει στο παζλ "ΑΕΚ"
Μπουονανότε

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξενύχτησαν πάνω από τα τηλέφωνα προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι του Ντιέγκο Μπουονανότε στην Αθήνα.

Ακόμα μέχρι αργά χθες ο Αργεντινός μαζί με τον μάνατζερ του τακτοποιούσαν εκκρεμότητες που αφορούσαν το διαζύγιο με την Γρανάδα. Και στην ΑΕΚ βρισκόντουσαν σε επιφυλακή αλλά και σε πυρετό συνεννοήσεων. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέσα στις επόμενες ώρες ο Μπουονανότε θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει το βράδυ στην Αθήνα.

Ο «Νάνος» είναι από τα τελευταία αλλά και τα πιο σημαντικά κομμάτια στο παζλ της νέας ΑΕΚ. Ήταν ένας παίκτης που οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν εδώ πολλούς μήνες. Και θα «θυσίαζαν» αυτή την μεταγραφή, μόνο στον βωμό της επιστροφής του Σκόκο. Όμως έτσι κι αλλιώς στην ΑΕΚ θεωρούν πως η αναγέννηση του Μπουονανότε με τα κιτρινόμαυρα, θα κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τον Σκόκο. Πολύ απλά διότι θεωρούν πως ο Μπουονανότε μπορεί να γίνει «Υδραυλικός» στη θέση του «Υδραυλικού». Και είναι ένας από τους λόγους που η ΑΕΚ επέμενε τόσο πολύ για την μεταγραφή.

Βάζει… γκάζι

Ένας ακόμα λόγος, είναι πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπορεί να υπηρετήσει το αγωνιστικό μοντέλο της νέας ΑΕΚ του Δέλλα. Μιας ομάδα που θα τρέχει πολύ και γρήγορα και με την μπάλα κάτω. Ότι έκανε ο Πλατέλλας στο φιλικό απέναντι στη Σεβίλλη από τη δεξιά πλευρά, μπορεί να το κάνει ο Μπουονανότε από την αριστερή. Και ο Βάργκας από τον άξονα. Ο Δέλλας έχει επίσης την δυνατότητα να παίξει με τον «Νάνο» στον άξονα σε ρόλο δεύτερου επιθετικού και να διαλέξει για το αριστερό άκρο είτε τον Αραβίδη, είτε τον Μπαρμπόσα. Άλλωστε ο Μπουονανότε μπορεί να παίξει εξίσου καλά και ως κεντρικός και ως ακραίος. Με την μπάλα κάτω και με ταχύτητα. Όπως ακριβώς θέλει ο Δέλλας την ομάδα.

Πιάνει αμέσως δουλειά

Αν όλα πάνε όπως τα δρομολογούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ο Μπουονανότε θα είναι απόψε (12/8) στην Αθήνα. Προφανώς και οι υπογραφές και τα τυπικά θα πάνε γι αύριο Πέμπτη (13/8). Όμως ακόμα και έτσι ο Αργεντινός θα προλάβει την προπόνηση της Πέμπτης, που θα γίνει απόγευμα. Και θα πιάσει αμέσως δουλειά. Άλλωστε ο Μπουονανότε εδώ και αρκετό ακολουθεί πρόγραμμα προπονήσεων στη Γρανάδα. Επομένως δεν είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Φυσικά και θα χρειαστεί τον χρόνο του για να προσαρμοστεί. Όλα αυτά πάντως, προϋποθέτουν πως ο Μπουονανότε θα έρθει κανονικά απόψε (12/8) στην Αθήνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ