ΑΕΚ

Το "κλειδί" για Σα

Το "κλειδί" για Σα
© EMPICS SPORT

Η Ρέντινγκ ψάχνεται για ενίσχυση στην επίθεση και αν πάρει παίκτες, τότε η ΑΕΚ θα μπορεί να πάρει τον Σα ακόμα και ως δανεικό.

Από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Ορλάντο Σα (ξανά)μπήκε στην μεταγραφική λίστα, στην ΑΕΚ ήξεραν πως πρόκειται για δύσκολη υπόθεση. Ειδικά από την στιγμή που και το κασέ του Πορτογάλου επιθετικού είναι υψηλό, αλλά και η Ρέντινγκ δαπάνησε ένα ποσό που ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ μόλις πέρυσι το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Όμως στην ΑΕΚ ξέρουν πως μπορούν να «πατήσουν» πάνω σε δυο σημαντικές παραμέτρους. Η πρώτη είναι πως ο ίδιος ο Σα θέλει να φύγει από την Ρέντινγκ.

Η δεύτερη είναι πως ο νέος προπονητής (ανέλαβε πριν από έναν μήνα) Μπράιαν Μακ Ντέρμοτ, προφανώς δεν υπολογίζει τον Πορτογάλο. Τον έχει χρησιμοποίησε μόνο μια φορά, ενώ, ό πως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, στη δημόσια τοποθέτηση του, εμμέσως πλην σαφώς «έσπρωξε» τον Σα προς την έξοδο.

Ωστόσο το «κλειδί» για την υπόθεση του Πορτογάλου επιθετικού, είναι το αποτέλεσμα που θα έχει η αναζήτηση της Ρέντινγκ στην χειμερινή μεταγραφική αγορά. Σύμφωνα με τους Άγγλους, η ομάδα ψάχνει για έναν ή μπορεί και για δυο επιθετικούς. Μάλιστα, ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει από την Μπόρνμουθ τον Γιάν Κερμοργκάν.

Αν η Ρέντινγκ αποκτήσει σέντερ φορ, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο Σα θα αποχωρήσει σίγουρα. Ακόμα και με την μορφή δανεισμού, όπως δηλαδή επιδιώκει η ΑΕΚ. Να πούμε μάλιστα πως υπάρχει ένα δημοσίευμα στο " getreading.co.uk" που αναφέρει πως η ΑΕΚ θέλει τον Σα και το ψάχνει για να τον πάρει δανεικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ