ΑΕΚ

Το κίνητρο του Μπουονανότε και η τελευταία κουβέντα

Το κίνητρο του Μπουονανότε και η τελευταία κουβέντα
Μπουονανότε

Διαβάστε γιατί η ΑΕΚ αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία για τον Ντιέγκο Μπουονανότε να... "αναστήσει" την καριέρα του και πως χειρίζονται την υπόθεση οι άνθρωποι της Ένωσης.

Για την ΑΕΚ και για περισσότερους από έναν λόγους, ο Ντιέγκο Μπουονανότε ήταν (μαζί με τον Σκόκο) ο εκλεκτός για να την «δυνατή» μεταγραφική κίνηση. Γι αυτό άλλωστε και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει τα πάντα τις τελευταίες μέρες, για να φέρουν την συμφωνία εξαιρετικά κοντά στην ολοκλήρωση της. Όμως από την άλλη μεριά και για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, η μετακίνηση στην ΑΕΚ αποτελεί μια στρατηγική κίνηση.

Ο «Νάνος» ψάχνει μια δεύτερη ευκαιρία να «απογειώσει» την καριέρα του. Στην Ισπανία ξέρει πως δεν θα την έχει. Ενώ τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής (ου μη αυτού της Αργεντινής εξαιρουμένου), δεν μπορούν να του προσφέρουν αυτή την ευκαιρία. Αποδείχθηκε άλλωστε στο διάστημα που αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Κίλμες.

Ο Μπουονανότε έχει πειστεί πως σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε μια ομάδα ανταγωνιστική για τίτλους όπως η ΑΕΚ, θα έχει την ευκαιρία να αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά. Και να γίνει ο σούπερ σταρ που ήταν πριν από το τροχαίο. Γι αυτό και ο Αργεντινός θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να αποδεσμευτεί σήμερα (9/8) από την Γρανάδα, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ΑΕΚ. Η προεργασία που έχει γίνει απ’ όλες τις πλευρές προκειμένου η τελευταία κουβέντα ανάμεσα στον παίκτη και τον ισπανικό σύλλογο να καταλήξει σε διαζύγιο, είναι σημαντική. Ωστόσο μένει να αποτυπωθεί και στην πράξη, όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr. Πάντως και η ΑΕΚ και η πλευρά του παίκτη, αισιοδοξούν πως όλα θα κυλήσουν ομάδα και ο Μπουονανότε θα ταξιδέψει μέσα στο προσεχές 24ώρο για την Αθήνα.

Από «κόσκινο» οι λοιπές εκκρεμότητες

Στην ΑΕΚ όλο το βάρος έχει πέσει στην μεταγραφή του «Νάνου». Θέλουν να κλείσουν αυτή την υπόθεση και στη συνέχεια να βάλουν στο τραπέζι τις υπόλοιπες εκκρεμότητες. Είναι (ορθά)νοικτο το ενδεχόμενο να γίνει μια προσθήκη στην μεσοεπιθετική γραμμή (ενδεχομένως και με παίκτη που να μπορεί να παίξει και επιθετικός), ενώ υπάρχει και μια σκέψη για μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας. Όλα αυτά όμως, θα εξεταστούν μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ