ΑΕΚ

Το κίνητρο για τα… χιλιόμετρα στην ΑΕΚ

Το κίνητρο για τα… χιλιόμετρα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ τρέξιμο για τους παίκτες της ΑΕΚ στην πρωινή προπόνηση και ο Κετσπάγια προσπάθησε να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του.

Όλες οι πρωινές προπονήσεις της ΑΕΚ εδώ στο Κίελτσε, είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στην δουλειά στην φυσική κατάσταση. Σ’ αυτό το κομμάτι δίνει πολύ μεγάλο βάρος ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μάλιστα το πρόγραμμα που έχει φτιάξει ο γυμναστής της ομάδας Μιχάλης Μιχαήλ, ανεβάζει όσο περνούν οι μέρες και την ένταση της δουλειάς.

Στη σημερινή (4/7) πρωινή προπόνηση, είναι αλήθεια πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν τις πιο απαιτητικές και τις πιο ζόρικες ασκήσεις από κάθε άλλη μέρα.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Και γι αυτό και ο Τιμούρ Κετσπάγια, που ήταν συνεχώς δίπλα στους παίκτες του, για να τους βοηθά να εκτελούν σωστά τις ασκήσεις, έδωσε το… κίνητρο για να αντέξουν τα… χιλιόμετρα: «Για να νιώθουμε καλά και να έχουμε όρεξη για να παίξουμε μπάλα, πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά εδώ σ΄αυτές τις ασκήσεις. Έχει ζέστη, αλλά τι να κάνουμε; Αντέχουμε» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ. Μάλιστα ήταν τόσο απαιτητική μια από τις ασκήσεις, που το γκρούπ που την ολοκλήρωσε πρώτο, "αποθεώθηκε" απ' όλους τους υπόλοιπους παίκτες και από τον Κετσπάγια.

Χωρίς Σιμόες και Γιόχανσον

Στα… πιτς έμειναν σήμερα (4/7) το πρωί στο Κίελτσε τόσο ο Γιάκομπ Γιόχανσον όσο και ο Αντρέ Σιμόες. Χωρίς για την κατάσταση κανενός εκ των δυο να συντρέχει λόγος ανησυχίας, αμφότεροι για διαφορετικούς λόγους έμειναν στο ξενοδοχείο και δούλεψαν στο γυμναστήριο.

Ο Γιόχανσον ήδη από χθες έπρεπε να είχε μείνει εκτός προπόνησης, προκειμένου να συνέλθει από την ελαφριά ηλίαση του Σαββάτου. Όμως ο Σουηδός είδε χθες πως είχε συννεφιά και κρύο και βγήκε κανονικά δουλειά στο γήπεδο. Σήμερα ωστόσο ο ήλιος… επέστρεψε και ο Γιόχανσον έμεινε εντός γυμναστηρίου. Το ίδιο και ο Σιμόες που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον Αχίλλειο και προκειμένου να τις ξεπεράσει, ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα.

Επίσης ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος χθες ενσωματώθηκε στην αποστολή εδώ στο Κίελτσε, ακολούθησε ένα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

*Το παρών στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε ο Τόμας Βίλμαν. Είναι ο προπονητής της Κορόνα Κίελτσε, την οποία η Ένωση θα αντιμετωπίσει σε φιλικό το Σάββατο 9 Ιουλίου. Μάλιστα ο Βίλμαν έλεγε πως θα "παίξουμε με την ομάδα του Τσιγκρίνσκι".

Το κίνητρο για τα… χιλιόμετρα στην ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ