ΑΕΚ

"Το καλύτερο για άρση του αδιεξόδου, αλλά δεν εφησυχάζουμε"

"Το καλύτερο για άρση του αδιεξόδου, αλλά δεν εφησυχάζουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ τοποθετήθηκαν θετικά για την επιλογή του Βασσάρα για την θέση του επιδιαιτητή.

Προφανώς και στην ΑΕΚ περιμένουν οριστικές εξελίξεις σ' όλα τα επίπεδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις εκλογές της ΕΠΟ.

Όμως παράλληλα υπήρχε η βούληση των ανθρώπων της Ένωσης, να βρεθούν οι λύσεις εκείνες, που θα επέτρεπαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Και προς αυτή την κατεύθυνση θεωρούν είναι και η επιλογή Βασσάρα για την θέση του επιδιαιτητή.

Γι αυτό και στην ΑΕΚ την θεωρούν ως την καλύτερη, την δεδομένη χρονική στιγμή και ως προσωρινή λύση για να αρθεί το αδιέξοδο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευθεί ότι θα κάνουμε το παν να διευκολύνουμε την κατάσταση, γιατί το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεκινήσει. Με τα τωρινά δεδομένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε η παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ με τους επικίνδυνους χειρισμούς της. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη στο υπάρχον καθεστώς και φυσικά εξακολουθούμε να διαφωνούμε με την επιλογή Γκρούτση, έχουμε τους λόγους να εκτιμάμε ότι η προσωρινή επιτροπή δεν πρόκειται να επιτρέψει τα εγκλήματα, τα οποία είχαν προσχεδιαστεί.

Εννοείται φυσικά ότι δεν εφησυχάζουμε και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, που θα σηματοδοτήσουν όλες τις αναγκαίες αλλαγές για την πλήρη κάθαρση και την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου» είναι αυτά που έλεγαν στην ΑΕΚ.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ