ΑΕΚ

Το γκολ και οι επιστροφές στην ΑΕΚ

Το γκολ και οι επιστροφές στην ΑΕΚ
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, στην χθεσινή (7/4) προπόνηση δοκίμασε σχήμα για Πανιώνιο και στη σημερινή (8/4) δούλεψε στα τελειώματα φάσεων.

Το προφανές είναι πως σε κάθε ματς ο Γκουστάβο Πογέτ ψάχνει τη νίκη. Όμως το κυριακάτικο (10/4) με τον Πανιώνιο, ο Ουρουγουανός τεχνικός ξέρει πως είναι "κομβικό" για την ΑΕΚ. Κυρίως διότι η ανάγκη για να αποσυμπιεστεί η συσσωρευμένη από τα αρνητικά αποτελέσματα ένταση, είναι επιτακτική.

Η αλήθεια είναι πως ο Πογέτ φτιάχνει το αγωνιστικό του πλάνο για το ματς με τον Πανιώνιο, πάνω σ' αυτή τη βάση. Εν αρχή ως προς την αγωνιστική συνταγή.

Ο Πογέτ έδειξε στο χθεσινό (7/4) δίτερμα πως προσανατολίζεται στο 4-3-3, αλλά με τριάδα στη μεσαία γραμμή πιο... ορθόδοξη απ' ό,τι στη Μυτιλήνη, με τον Γιόχανσον να αντικαθιστά τον τιμωρημένο Σιμόες και τον Κορδέρο να παίρνει την θέση του Μπουονανότε ως εσωτερικός χαφ μαζί με τον Μάνταλο, ενώ ο Αραβίδης θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Τζεμπούρ.

Επίσης ο Πογέτ ήδη αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Καλλονή, έκανε παράπονα για την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Και για τις ευκαιρίες που χάθηκαν. Γι αυτό και στη σημερινή (8/4) προπόνηση, ο Ουρουγουανός τεχνικός δούλεψε στα τελειώματα φάσεων με τους επιθετικούς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ