ΑΕΚ

Το φοβερό προπονητικό "ρεκόρ" της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το φοβερό προπονητικό "ρεκόρ" της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα απίστευτο ρεκόρ έχει προλάβει να κάνει ο... πάγκος της ΑΕΚ στα ματς με τον ΠΑΟΚ, μέσα σ' έναν χρόνο. Το Sport24.gr αναλύει.

Πριν καν ο Ζοζέ Μοράις προλάβει να συμπληρώσει δυο εβδομάδες στον πάγκο της ΑΕΚ, καλείται να διαχειριστεί ένα ματς με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στην Τούμπα. Είναι το πρώτο εν Ελλάδι ντέρμπι για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μεταξύ άλλων, ο Μοράις γίνεται κομμάτι ενός εντυπωσιακού ρεκόρ, που έχει δημιουργήσει ο πάγκος της ΑΕΚ στα ματς με τον ΠΑΟΚ, τον τελευταίο έναν χρόνο. Η Ένωση από πέρυσι τον Σεπτέμβρη, μέχρι και σήμερα, έχει αντιμετωπίσει συνολικά πέντε φορές τον "Δικέφαλο του Βορρά". Και τις πέντε φορές, είχε διαφορετικό προπονητή. Κάτι που πιθανότατα δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά.

Στο αντίστοιχο περσινό ματς στην Τούμπα, στον πάγκο της ΑΕΚ καθόταν ο Τραϊανός Δέλλας. Όμως στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, τον ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Στο πρώτο ματς των περσινών πλέι οφ στην Τούμπα, προπονητής της ΑΕΚ ήταν ο Στέλιος Μανωλάς, ενώ στον δεύτερο γύρο των πλει οφ στο ΟΑΚΑ, στον πάγκο της Ένωσης απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάθισε ο Νίκος Παναγιωτάρας.

Μάλιστα, το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως ανάμεσα σ' αυτούς, υπήρξε και έκτος προπονητής, ο Τιμούρ Κετσπάγια, που δεν πρόλαβε καν όμως, να παίξει παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "like" του Αλμέιδα στην ανάρτηση του Λεάλι για τη νίκη του Ολυμπιακού
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Γκολ με το... καλημέρα
Η ομαδική selfie και το μήνυμα του Αλμέιδα για ΠΑΟΚ
Γι' αυτό μένει στον πάγκο ο Χριστοδουλόπουλος
Μοράις: "Παντού για τη νίκη"
Ο ρόλος του Μπακασέτα στην Τούμπα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ