ΑΕΚ

Το φινάλε στην "υπόθεση Βράνιες" μπαίνει στα Σπάτα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Στη προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη (18/1) στα Σπάτα, (θα πρέπει να παιχθεί) το τελευταίο επεισόδιο στο μίνι-σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Βόσνιο αμυντικό, Όγκνιεν Βράνιες.

Την ώρα που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στα Σπάτα η προπόνηση της Τετάρτης (17/1) της ΑΕΚ, ήταν και η στιγμή που άρχιζε το μίνι-σίριαλ με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ήταν βλέπετε τότε, που ο Βόσνιος στόπερ έβγαινε αδικαιολογήτως απών, στο προσκλητήριο του Μανόλο Χιμένεθ. Από εκείνο το σημείο και μετά έγιναν πολλά και διάφορα.

Και η τελεία της ιστορίας μπήκε με το "δεν πρόκειται να φύγεις ούτε με δέκα εκατομμύρια μ’ αυτά που έκανες" το οποίο είπε στον Βράνιες και μάλιστα τετ α τετ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ωστόσο το τελευταίο επεισόδιο σ’ αυτό το μίνι σίριαλ, θα πρέπει κανονικά να παιχθεί την Πέμπτη (18/1) στα Σπάτα.

Καταρχήν ο Βράνιες θα πρέπει να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε χθες στον Μελισσανίδη και να δώσει το παρών στο προπονητικό κέντρο. Θεωρητικά θα το κάνει. Αλλά θεωρητικά δεν θα τολμούσε ούτε και χθες να είναι άφαντος από την προπόνηση, όμως το έκανε. Το πρώτο λοιπόν ζητούμενο, είναι να παρουσιαστεί στα Σπάτα ο Βράνιες.

Το δεύτερο είναι να ζητήσει συγγνώμη πρώτα από τον Χιμένεθ και μετά από τους συμπαίκτες του, για το… στήσιμο που τους έκανε στη χθεσινή προπόνηση. Και το τρίτο είναι να φανεί αν ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει άμεσα δεκτή την μεταμέλεια του Βόσνιου και θα τον υπολογίζει κανονικά για το ματς του Σαββάτου (20/1) με την ΑΕΛ ή θα υπάρξει μια μίνι σιωπηλή τιμωρία. Πέραν της κανονικής, βάσει εσωτερικού κανονισμού, τιμωρίας.

ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ Η ΟΜΑΔΑ

Η αλήθεια είναι πάντως, πως όλο αυτό το μίνι σίριαλ, δεν επηρέασε συνολικά την λειτουργία της ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως η απουσία του Βράνιες από την χθεσινή προπόνηση, δεν έγινε θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια" στα αποδυτήρια των Σπάτων. Σχεδόν στα… ψιλά πέρασε.

Κάτι που σημαίνει πως η δουλειά στην προπόνηση έγινε κανονικά, χωρίς να δημιουργηθεί αναστάτωση και θόρυβος. Και μένει επίσης να φανεί, αν θα υπάρξει ανάλογο κλίμα και σήμερα, με την επιστροφή πλέον του Βράνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποια οπαδιλίκια; πρώτα το χρήμα
"Θέλει μόνο Άντερλεχτ ο Βράνιες"
Δεν πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Βράνιες

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ