ΑΕΚ

Το "ευχαριστώ" των παικτών σε όσους τους στήριξαν

Το "ευχαριστώ" των παικτών σε όσους τους στήριξαν
ΑΕΚ, Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Αυτά τα δυο δύσκολα χρόνια για την ΑΕΚ, οι φίλαθλοι ήταν δίπλα στους παίκτες και αυτούς θέλουν να ευχαριστήσουν οι "κιτρινόμαυροι" σε μια βραδιά-γιορτή που αποφάσισαν να διοργανώσουν.

Τα δύο τελευταία χρόνια από τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική μέχρι και την μαθηματική επιστροφή στη Super League κάποιοι άνθρωποι ήταν δίπλα στους παίκτες και αυτούς θέλουν να ευχαριστήσουν οι Κιτρινόμαυροι σε μια βραδιά-γιορτή που αποφάσισαν να διοργανώσουν.

Οι παίκτες της ΑΕΚ με τη βοήθεια της διοίκησης πήραν την απόφαση να οργανώσουν μια εκδήλωση στα Σπάτα για να ευχαριστήσουν τους χορηγούς που τους στάθηκαν στα δύσκολα τα τελευταία αυτά δύο χρόνια.

Η εκδήλωση δεν έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, απλώς οι παίκτες θέλουν με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσουν τους χορηγούς που ήταν δίπλα τους αυτά τα δύο δύσκολα και πρωτόγνωρα χρόνια για την ομάδα.

"Η δική μας σχέση θεμελιώθηκε στα δύσκολα. Σταθήκατε δίπλα μας από την αρχή αυτού του νέου ξεκινήματος. Τώρα που ο πρώτος κύκλος της προσπάθειας – για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή – ολοκληρώθηκε, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ανταποδώσουμε την αγάπη σας. Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο δικό μας σπίτι, στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Εσείς ήδη κάνατε πολλά για εμάς. Τώρα είναι η σειρά μας", αναφέρει η πρόσκληση.

Το "ευχαριστώ" των παικτών σε όσους τους στήριξαν

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ