ΑΕΚ

Το "ευχαριστώ" του Σιμόες στον Χιμένεθ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE  ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΦΩΤΟ  (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες, με ανάρτηση στο Insta Story, ευχαρίστησε τον Μανόλο Χιμένεθ για τη συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ο Ισπανός αποχώρησε ύστερα από 1,5 χρόνο απ' την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι ο διάδοχός του. Ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία με την Ένωση και όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη Λας Πάλμας, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Segunda Division.

Με αφορμή το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες ευχαρίστησε τον Χιμένεθ για την καθοριστική συμβολή που είχε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Ευχαριστώ φίλε", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Πορτογάλου μέσου στο Insta Story, η οποία συνδυάστηκε με μία φωτογραφία απ' τη φιέστα των "κιτρινόμαυρων".

Η ανάρτηση:

Το "ευχαριστώ" του Σιμόες στον Χιμένεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συμφωνία ΑΕΚ με Ουζουνίδη για δύο χρόνια
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Μανόλο, σε ευχαριστούμε για όλα!"
Χιμένεθ: "Πάω στη Λας Πάλμας"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ