ΑΕΚ

To "ευχαριστώ" του Κολοβέτσιου στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, με ανάρτηση στο Instagram, ευχαρίστησε τους φίλους της ΑΕΚ για την στήριξη, ενώ, παράλληλα, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους "κιτρινόμαυρους".

Ύστερα από μία τριετία με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποτελεί παρελθόν απ' τους "κιτρινόμαυρους", αφού οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 25χρονος αμυντικός πραγματοποίησε 93 συμμετοχές με την Ένωση, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ είχε καταλυτική συμβολή τόσο στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League, όσο και στην κατάκτηση του Κυπέλλου κατά την περυσινή σεζόν.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο Έλληνας στόπερ, με ανάρτηση στο Instagram, ευχαρίστησε τους φίλους της ΑΕΚ για την στήριξη, ενώ, παράλληλα, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους "κιτρινόμαυρους".

"Τρία χρόνια γεμάτα σε μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ πολύ την ΑΕΚ και τον κόσμο της που μου χάρισαν μοναδικές στιγμές. Εύχομαι καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες", ήταν το σχόλιό του, το οποίο συνοδεύτηκε από μία φωτογραφία του μαζί με το Κύπελλο.

Δείτε την ανάρτηση:

To "ευχαριστώ" του Κολοβέτσιου στην ΑΕΚ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ