ΑΕΚ

Το "ευχαριστώ" και το μήνυμα της ΑΕΚ

Το "ευχαριστώ" και το μήνυμα της ΑΕΚ
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ αλλά και για την συνέχεια μετά τον αποκλεισμό από τη Σεντ-Ετιέν.

Τόσο η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ χθες (4/8) στο ΟΑΚΑ όσο και η στάση του (ζεστό χειροκρότημα παρά τον αποκλεισμό) άφησε απολύτως ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας. Και αυτή η ικανοποίηση εκφράστηκε με ευχαριστήρια ανακοίνωση, που όμως δίνει παράλληλα και το στίγμα για την συνέχεια, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας μας για τη μαζική παρουσία του στο Ολυμπιακό Στάδιο, την απόλυτα εναρμονισμένη –πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων- συμπεριφορά του με τον αυστηρό πειθαρχικό κανονισμό της UEFA, αλλά και το χειροκρότημα αναγνώρισης στο τέλος του ματς στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, παρά την απόλυτα δικαιολογημένη πικρία για την πρόωρη ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής μας επιστροφής.

Για την ΑΕΚ ο πήχης των αγωνιστικών στόχων παραμένει υψηλός, εννοείται ότι δεν συμβιβαζόμαστε με την αποτυχία του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Europa League έστω και αν προήλθε σε μία πολύ δύσκολη χρονικά στιγμή από μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι, διορθώνοντας καθημερινά τα λάθη και τις αδυναμίες μας, να κοιτάξουμε μπροστά προς στην εκπλήρωση των στόχων μας στις εγχώριες διοργανώσεις".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ