ΑΕΚ

Το δύσκολο "σαφάρι" για φιλικά

Το δύσκολο "σαφάρι" για φιλικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει πολλά και δυνατά φιλικά για την ΑΕΚ μετά και την αναβολή της πρεμιέρας της Super League, αλλά η εύρεση αντιπάλων μόνον εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Θεωρητικά σήμερα (19/8) ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ετοιμαζόταν για την τελευταία προπόνηση πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα έβαζε τις τελευταίες πινελιές στο αγωνιστικό του πλάνο. Η θεωρία απέχει όμως από την πράξη. Και εκείνο που θα κάνει τελικά ο Γεωργιανός τεχνικός, είναι να προσπαθεί να καταρτίσει ένα πρόγραμμα φιλικών, για τις (τουλάχιστον) τρεις εβδομάδες που έχει μπροστά της η ΑΕΚ, χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, ο Κετσπάγια προανήγγειλε στους παίκτες του πολλά και δυνατά φιλικά σ’ αυτό το κενό. Και μια τέτοια προσπάθεια θα γίνει, χωρίς να είναι εύκολο να βγει ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Το μοναδικό "κλειδωμένο" φιλικό της ΑΕΚ, είναι το αυριανό (20/8) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Παρόλο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως. Είναι αυτό που έσπευσαν να το κλείσουν, ότι όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα, πως η πρεμιέρα οδηγείτο σε αναβολή.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ εξετάζουν μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις για φιλικά ματς, ακόμα και στο εξωτερικό. Υπάρχουν προτάσεις από την Τουρκία για παιχνίδι, πιθανόν με την Τραμπζονσπορ και πιθανόν στην Κωνσταντινούπολη. Όμως στην ΑΕΚ ακόμα δεν το έχουν αποφασίσει. Αφενός διότι πρέπει να γίνει την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη, δηλαδή πολύ κοντά στο ματς με τον Ατρόμητο και αφετέρου λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ ψάχνονται για φιλικό, πριν οι διεθνείς αναχωρήσουν για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες. Αλλά θέλουν να κλείσουν και ένα ματς, όταν θα παίζουν οι εθνικές ομάδες.

Στην ΑΕΚ κοιτάζουν περιπτώσεις και με ομάδες από την Super League, αλλά ακόμα και στην Κύπρο, καθώς πλέον ο Κετσπάγια θέλει δυνατούς αντιπάλους. Ξεκάθαρη εικόνα για το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΚ στις τρεις προσεχείς εβδομάδες. Πιθανόν όμως, να είναι περισσότερα από δυο, εκτός απ’ αυτό που θα δώσει αύριο με τον Ατρόμητο.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ