ΑΕΚ

Το δίλημμα του Χιμένεθ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δυο διαφορετικές σκέψεις για την σαββατιάτικη (18/3) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Τα σχήματα που δοκίμασε παραμονή του αγώνα.

Γενικώς ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι θιασώτης του δόγματος "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει". Άλλωστε το έχει αποδείξει πολλές φορές, με τις επιλογές που κάνει από παιχνίδι σε παιχνίδι της ΑΕΚ και τις αλλαγές στην ενδεκάδα ή ακόμα και στο σχήμα.

Όμως αυτή την φορά, ενόψει του σαββατιάτικου (18/3) ματς με τον Ατρόμητο, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει ο Ισπανός τεχνικός το συγκεκριμένο... δόγμα. Και να παρατάξει μια ενδεκάδα ίδια σε σχέση με το ματς της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Δηλαδή με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης, τον Μάνταλο με τον Βάργκας στα δυο άκρα και τους Γιόχανσον, Σιμόες και Αϊντάρεβιτς στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο στο μυαλό του Χιμένεθ, υπάρχει και ένα δεύτερο σχήμα.

Αυτό με τους δυο κλασικούς φορ. Με τον Πέκχαρτ δηλαδή στο πλευρό του Αραούχο. Σ' αυτή την εκδοχή, ο Αϊντάρεβιτς θα πάει στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Σιμόες και ο Γιόχανσον θα μείνει στον πάγκο.

Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τις ασκήσεις τακτικής που έκανε ο Χιμένεθ στη σημερινή (17/3) τελευταία προπόνηση. Με "τεστάρισμα" και στα δυο εναλλακτικά σχήματα.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ