ΑΕΚ

Το deal του νέου συμβολαίου του Μάνταλου

Το deal του νέου συμβολαίου του Μάνταλου

Το δέσιμο του Πέτρου Μάνταλου με την ΑΕΚ ίσως να αποδειχθεί παντοτινό. Με το νέο συμβόλαιο που υπογράφει, το μεγαλύτερο στην ομάδα πίσω από τους δανεικούς Αραούχο και Λιβάγια, θα είναι στην Ένωση έως τα 31 του.

Ο Πέτρος Μάνταλος πήρε το συμβόλαιο που ήθελε και το οποίο άξιζε. Με περισσότερα χρήματα και επιπλέον τρεις σεζόν από αυτή που ήδη «τρέχει» και την οποία θα πληρωθεί βάσει των αποδοχών που προβλέπονται από την προηγούμενη συμφωνία (ήτοι 300.000 ευρώ).

Ωστόσο από το καλοκαίρι του 2019 έως και εκείνο του 2022, οι πάγιες αποδοχές του 26χρονου αρχηγού της ΑΕΚ θα εκτοξευτούν (κλιμακωτά από 450 έως 500.000) ενώ με την επίτευξη μπόνους στόχων θα φτάνουν ή και θα ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ. Συνολικά ο Μάνταλος θα είναι σε θέση από σήμερα έως και το 2022 να εισπράξει συνολικά ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Σαφώς και θα πρόκειται πλέον για τον (μακράν) πιο ακριβοπληρωμένο Ελληνα παίκτη στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, ενώ μεγαλύτερα συμβόλαια από εκείνον στην ομάδα θα έχουν μόνο οι Αραούχο και Λιβάγια, για τους οποίους όμως δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνουν στην ΑΕΚ και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αντιλαμβάνεται κανείς επίσης ότι με την ισχύουσα συμφωνία, εφόσον ο Μάνταλος θα παραμείνει στην ομάδα σε όλο το διάστημα που προβλέπει αυτή, θα είναι πλέον 31 ετών. Αν δεν έχει προκύψει κάτι ενδιάμεσα (δύσκολο να έρθει πλέον πρόταση σύντομα, λόγω του δεύτερου τραυματισμού του), θα είναι σε μια ηλικία για ένα ακόμα συμβόλαιο που ενδεχομένως να τον «δέσει» με την ομάδα έως το τέλος της καριέρας του.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της" ανέφερε σχετικά η επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ.

Eχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήματος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντας το ένα από τα δυο γκολ της εφετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ