ΑΕΚ

Το αριστερό πόδι του Μπουονανότε

Το αριστερό πόδι του Μπουονανότε
INTIME SPORTS

Ο Μπουονανότε κάθε φορά που έφερνε την μπάλα στο αριστερό του πόδι, έκανε εντυπωσιακά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να βρει τον χώρο να πάρει την μπάλα στο "μαγικό" αριστερό του πόδι.

Έπαιξε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ακόμα στο 100% της ετοιμότητας του δεν βρίσκεται. Όμως η αλήθεια είναι πως όσοι βρέθηκαν εντός των τεσσάρων γραμμών αλλά και πέριξ του γηπέδου του Αγρινίου την Παρασκευή το απόγευμα, έχουν να λένε για την τεχνική κατάρτιση του Ντιέγκο . "Όταν η μπάλα πάει στο αριστερό του πόδι, τελείωσε, χάθηκε" ήταν το σχόλιο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο Μπουονανότε κάθε φορά που έφερνε την μπάλα στο αριστερό του πόδι, έκανε εντυπωσιακά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Από ντρίμπλα και πάσα στο ανοικτό γήπεδο, μέχρι και γρήγορη εκτέλεση. Το ζητούμενο βεβαίως και για τον Αργεντινό και για το παιχνίδι της ΑΕΚ συνολικά, είναι να μπορέσει να βρει τον χώρο να πάρει την μπάλα στο «μαγικό» αριστερό του πόδι.

Λόγω σωματοδομής προφανώς και δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στη δύναμη με τους αντιπάλους του. Και εκεί έχει μειονέκτημα. Γι αυτό και ο ίδιος ο Μπουονανότε αλλά και συνολικά η ΑΕΚ, προσπαθεί να προσαρμόσει το παιχνίδι της με τέτοιο τρόπο, ώστε να βρίσκει τους χώρους που χρειάζεται ο «Νάνος».

Έτοιμος για ενδεκάδα

Για τον Δέλλα πάντως, το πιο σημαντικό στοιχείο από το φιλικό της Παρασκευής, ήταν πως ο Αργεντινός έδειξε πως έχει βρει πλέον τον ρυθμό του. Έχοντας στα πόδια του ο Μπουονανότε τρεις εβδομάδες προπονήσεων με την ΑΕΚ αλλά και την προετοιμασία που έκανε με την Μάλαγα, δείχνει έτοιμος να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Κάτι που πιθανότατα θα γίνει στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (13/9).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ