ΑΕΚ

Το αφιέρωμα της "Marca" σε Αραούχο - Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λας Πάλμας οδεύει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό και η "Marca" στέκεται στην πενιχρή επιθετική επίδοση της "ουνιόν", επισημαίνοντας πως τα γκολ που ψάχνει είναι στην ΑΕΚ, όπου διαπρέπουν οι Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια.

Μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό η Λας Πάλμας. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά έχει 21 βαθμούς μετά από 30 αγωνιστικές και βρίσκεται στη 18η θέση της La Liga, στο -8 από την παραμονή και τη 17η θέση (Λεβάντε).

Τα ισπανικά ΜΜΕ στέκονται στην πενιχρή επιθετική επίδοση της "ουνιόν". Μόλις 21 γκολ έχει πετύχει σε αυτή τη σεζόν η νησιωτική ομάδα με τον Χόναταν Καλέρι να έχει επτά, τον Ερίκ Εξπόσιτο ένα, τον Ίμο Εζέκιελ κανένα και τον Εμάνουελ Εμενίκε να μην έχει αγωνιστεί καθόλου (ούτε πρόκειται να συμβεί αυτό μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν) λόγω τραυματισμού.

Η "Marca" διαπιστώνει ότι "τα γκολ που ψάχνει η Λας Πάλμας βρίσκονται στην Ελλάδα". Συγκεκριμένα στην ΑΕΚ, όπου αγωνίζονται ως δανεικοί οι Σέρχιο Αρούχο και Μάρκο Λιβάγια (με οψιόν ο δεύτερος, χωρίς οψιόν ο πρώτος).

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα ο Κροάτης (8 γκολ) κι ο Αργεντινός (10 γκολ) έχουν πετύχει σχεδόν τα μισά από τα γκολ (43) της ΑΕΚ στη Super League Σουρωτή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ