ΑΕΚ

Το "6" που φέρνει τίτλους

Το "6" που φέρνει τίτλους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είχε τους λόγους που ο Άγγλος στόπερ, Τζολέον Λέσκοτ, ζήτησε συγκεκριμένο νούμερο για την φανέλα του στην ΑΕΚ. Συζητήσεις για φιλικό στην Κύπρο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η μεταγραφή του Τζολέον Λέσκοτ στην ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε σχεδόν σε χρόνο... ρεκόρ. Τουλάχιστον ως προς το διαδικαστικό της κομμάτι. Ο Άγγλος στόπερ έφτασε ξημερώματα στην Αθήνα και πριν καν φτάσει η δωδεκάτη μεσημβρινή, είχε υπογράψει το συμβόλαιο του. Και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ως παίκτης της ΑΕΚ ο Λέσκοτ, ήταν να επιλέξει νούμερο για την φανέλα του.

Ζήτησε το "6" ο Άγγλος στόπερ. Τυπικά δεν είναι ακόμα ελεύθερο, καθώς πέρυσι το είχε ο Κορδέρο που βρίσκεται ακόμα στην ομάδα. Όμως έτσι κι αλλιώς ο Ισπανός θεωρείται "κομμένος" επομένως δύσκολα θα έχει νούμερο φανέλας για τη νέα σεζόν, ακόμα και αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή για διαζύγιο.

Επομένως, ο Λέσκοτ θα πάρει το "6", που δεν ήταν πάντα το αγαπημένο του, αλλά έγινε από τότε που του έφερε... τίτλο. Ο Άγγλος στόπερ φορούσε το "19" στην Γουλβς, κατόπιν το "5" στην Έβερτον, ενώ στο "19" είχε επιστρέψει στα πρώτα δυο χρόνια του στην Σίτι. Το καλοκαίρι του 2011, ο Μάικλ Τζόνσον έφυγε από το Μάντσεστερ αφήνοντας ελεύθερο το "6".

Ο Λέσκοτ το πήρε, έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν και στο τέλος πανηγύρισε και το πρωτάθλημα. Από τότε δεν τοο αποχωρίστηκε. Το επέλεξε και στην Γουέστ Μπρομ, το ζήτησε και στην Άστον Βίλα, αλλά επειδή το είχε άλλος, πήγε στο "16". Και τώρα στην ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στο "6", για να επιστρέψει και στους τίτλους.

Συζητήσεις για φιλικό στην Κύπρο

Η ΑΕΚ και σήμερα (29/8) είχε ρεπό. Οι παίκτες από αύριο (30/8) επιστρέφουν στις προπονήσεις και ο Κετσπάγια εξετάζει τις επιλογές για ένα ακόμα φιλικό το προσεχές Σαββατοκύριακο. Μια επιλογή είναι να ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Κύπρο για να παίξει με την Ανόρθωση το Σάββατο (3/9) το απόγευμα. Αλλά ακόμα δεν έχει "κλειδώσει" οριστικά, καθώς εξετάζονται και άλλες επιλογές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ