ΑΕΚ

Το "11" στον Γιακουμάκη στην ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Επέλεξαν τα νούμερα τους για τη νέα σεζόν οι παίκτες της ΑΕΚ. Η επιλογή του Γιακουμάκη και του Κλωναρίδη και οι αλλαγές του Μπακασέτα και του Μπακάκη.

Από την στιγμή που φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, η φανέλα με το νούμερο "11", έμεινε ελεύθερη. Και γι αυτό και την επέλεξε ο Γιώργος Γιαουμάκης.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Άλλωστε ο νεαρός επιθετικός έχει τονίσει πως θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια των μεγάλων Ελλήνων επιθετικών που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ. Και επέλεξε και ανάλογο νούμερο.

Επίσης από τις νέες μεταγραφές, ο Κλωναρίδης πήγε στην φανέλα με το "28". Όλοι οι υπόλοιποι καινούργιοι είχαν ήδη επιλέξει φανέλες με τον Λιβάγια να παίρνει το "10", τον Τρίστασον το "30", τον Τσόσιτς το "15", τον Τσιντώτα το "16" και τον Λόπες το "3".

Εκτός από τις... μεταγραφές, τα νούμερα τους για τη νέα σεζόν, επέλεξαν και οι "παλιοί" στην ομάδα. Με δυο αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Ο Τάσος Μπακασέτας βρήκε ελεύθερο πλέον το αγαπημένο του "14", καθώς έφυγε ο Πέκχαρτ και το πήρε.

Ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης πλέον θα φορά το "2". Όσο για τους πιτσιρικάδες, ο Βλαχομήτρος θα είναι με το "40", ο Γιούσης με το "98", ο Αντωνίου με το "97" και ο Μπάμπης με το "99".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ