ΑΕΚ

"Τιτιβίσματα" ολοκλήρωσης της μεταγραφή Μπαρόχα

"Τιτιβίσματα" ολοκλήρωσης της μεταγραφή Μπαρόχα
Μπαρόχα

Έτοιμο να πάρει την Πέμπτη (16/7) το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ, φέρνουν τον Άλεν Μπαρόχα μια σειρά από αναρτήσεις από την Βενεζουέλαστο twitter.

Ο ίδιος ο διεθνής τερματοφύλακας φέρεται να δήλωσε στον δημοσιογράφο Χουάν Σόουζα πως "είναι αλήθεια ότι ήρθα ήδη σε συμφωνία με την ΑΕΚ, μπορεί να ταξιδέψω σήμερα. Θα δούμε. Ικανοποιούνται τα όνειρά μου, να παίξω στην εθνική ομάδα και τώρα να πάω σε μια ομάδα της Ευρώπης.

Είναι μια ευκαιρία που πρέπει να αρπάζω. Η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα και να είναι πρώτη. Την ευχαριστώ που με εμπιστεύεται. Το ότι θα είμαι μαζί με τον Ρόναλντ είναι κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, γιατί θα με βοηθήσει με την εμπειρία του στην Ευρώπη".

Και η δήλωση αυτή ανέβηκε στο twitter του δημοσιογράφου. Ενώ και το σαιτ "Futve" της Βενεζουέλας, επίσης μέσω twitter, έγραψε πως "είναι επίσημο, ο Μπαρόχα είναι ο νέος παίκτης της ΑΕΚ. Συμπαίκτης με τον Βάργκας".

Από την ΑΕΚ ακόμα δεν επιβεβαιώνουν πως ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Όμως από νωρίς σήμερα, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24, υπήρχε η εκτίμηση πως ήταν θέμα ωρών και να κλείσει η υπόθεση και ο Μπαρόχα να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ