ΑΕΚ

"Τιτιβίσματα" και δεδομένα για τον τερματοφύλακα

"Τιτιβίσματα" και δεδομένα για τον τερματοφύλακα

Από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Αλάιν Μπαρόχα μπήκε στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για την θέση του τερματοφύλακα, η πλευρά του παίκτη κάνει ότι μπορεί για να πιέσει προς το κλείσιμο της υπόθεσης.

Με δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, μέχρι και το «τιτίβισμα» που έγινε πριν από λίγο από την Βενεζουέλα, σύμφωνα με το οποίο "οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ τελείωσαν και ο Μπαρόχα είναι ήδη συμπαίκτης με τον Βάργκας».

Φυσικά ούτε το «τιτίβισμα» ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ούτε η μεταγραφή έχει κλείσει. Ο Μπαρόχα όντως είναι ένας τερματοφύλακας που η ΑΕΚ εξετάζει και μάλιστα πολύ προσεκτικά. Όπως και ο Βάγκνερ της Εστορίλ, όπως και ο Ράουτερ της Ουτρέχτης. Ακόμα ωστόσο, η Ένωση δεν έχει καταλήξει.

Το σίγουρο είναι πως την Δευτέρα (6/7) στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, δεν υπάρχει θα υπάρχει νέο πρόσωπο για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Αντίθετα θα είναι κανονικά παρών ο βασικός πέρυσι και με τον ίδιο στόχο και για του χρόνου, Γιάννης Ανέστης, όπως επίσης και ο Ηλίας Βούρας αλλά και ο νεαρός Παναγιώτης Ντούνης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ