ΑΕΚ

Τιτιβίσματα για Ροντρίγκες - ΑΕΚ

Τιτιβίσματα για Ροντρίγκες - ΑΕΚ
Πατρίσιο Ροντρίγκες

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, η ΑΕΚ αποκτά τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Πατρίσιο Ροντρίγκες, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Ιντεπεντιέντε, Σάντος και Εστουντιάντες. (VIDEO).

Μετά το ναυάγιο με τον Τσαβαρία, η αναζήτηση της ΑΕΚ για εξτρέμ στην μεταγραφική αγορά, φαινόταν πως κινείται στο σκοτάδι. Σήμερα (13/7) προέκυψε... φως από την Αργεντινή. Σύμφωνα με δυο "τιτιβίσματα" στο twitter από Αργεντινούς δημοσιογράφους, η ΑΕΚ προχωρά για την απόκτηση του Πατρίσιο Ροντρίγκες.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Αργεντινό εξτρέμ, που μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Πριν από μια πενταετία είχε κάνει πράγματα και θαύματα με την φανέλα της Ιντεπεντιέντε, αλλά η μεταγραφή του στην Σάντος το 2012 δεν του βγήκε. Με εξαίρεση την πρώτη σεζόν του που έκανε 20 ματς και 2 γκολ, στη συνέχεια ήταν μονίμως μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Δόθηκε δανεικός πρώτα στην Εστουντιάντες και το τελευταίο εξάμηνο στην Ζοχόρ της Μαλαισίας. Και τώρα τον έχει αφήσει ελεύθερο. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ