ΑΕΚ

"Τιτιβίσματα" για Ρομέρο και Σκόκο στην ΑΕΚ

"Τιτιβίσματα" για Ρομέρο και Σκόκο στην ΑΕΚ

Την ώρα που επιβεβαιωνόταν από την Ισπανία -μέσω twitter- πως η ΑΕΚ κινείται για να κλείσει άμεσα τον Χάιμε Ρομέρο, υπήρχε και ενδιαφέρουσα αναφορά από την Αργεντινή για την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο.

Μπορεί να μοιάζει ακόμα παράξενο, όμως η πραγματικότητα είναι, πως οποιαδήποτε εξέλιξη ανά τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, περνά πρώτα από το… twitter. Ειδικά οι μεταγραφικές υποθέσεις. Ήδη από χθες(18/06), υπήρχαν μια σειρά από "τιτιβίσματα" από την Ισπανία, που επιβεβαίωναν πως η ΑΕΚ κινείται για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Χάιμε Ρομέρο.

Και η αλήθεια είναι πως πλέον στην Ένωση αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα. Να "τελειώσουν" με την μεταγραφή του 27χρονου εξτρέμ. Εκείνο που φαίνεται να απομένει, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να μπορέσει ο Ισπανός να λύσει το συμβόλαιο του με την Οσασούνα.

Κάτι που περνάει μέσα από σχετικό "παραθυράκι", που προκύπτει από τον υποβιβασμό της ομάδας. Πάντως στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως είναι ένα θέμα που μπορεί να λήξει άμεσα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ενός εξτρέμ, τον οποίο παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό.

"ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ"

Εκτός από την υπόθεση του Χάιμε Ρομέρο, μέσω twitter προέκυψε τα ξημερώματα και ένα ακόμα ενδιαφέρον θέμα, που αφορούσε την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Στον επίσημο λογαριασμό του, ο ραδιοσταθμός του Ροζάριο " lt3.com.ar", "τιτίβισε" πως "η πρόταση της ΑΕΚ για τον Σκόκο, είναι καλύτερη από της Ιντεπεντιέντε και της Λανούς".

Αυτό το tweet, ήρθε μόλις λίγες ώρες, αφότου ο Αργεντινός επιθετικός είχε αφήσει και πάλι όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ανοικτά, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού της Νιούελς με την Λανούς.

Photo Credits: Osasuna Twitter

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ