ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για το 50% του Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος είχε αποκαλύψει πέρυσι τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο από της Λας Πάλμας στην ΑΕΚ, έγραψε για νέα πρόταση της Ένωσης με στόχο την αγορά του Αργεντινού επιθετικού.

Τον περασμένο Γενάρη ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ είχε αποκαλύψει την υπόθεση της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Τον περασμένο Ιούνιο ο ίδιος δημοσιογράφος επέμενε πως στην Ένωση θα καταλήξουν και ο Αργεντινός φορ και ο Μάρκο Λιβάγια.

Τώρα ο Χιμένεθ... ξανακτύπησε. Σύμφωνα με σημερινό (Τετάρτη, 23/8) "τιτίβισμα" του, η ΑΕΚ προσφέρει στην Λας Πάλμας 2,5 εκατομμύρια ευρώ συν 700.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν (προφανώς ως κόστος για να τον πάρει εφέτος), προκειμένου να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Αραούχο. Στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, η ΑΕΚ δίνει συμβόλαιο 700.000 ευρώ σύμφωνα με το ίδιο tweet και απομένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν κι αυτή τη φορά οι πληροφορίες του στην ιστορία Αραούχο - ΑΕΚ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ τηρείται σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα και συνολικά για τα μεταγραφικά ζητήματα πριν από την αυριανή (Πέμπτη, 25/8) ρεβάνς εναντίον της Μπριζ. Θα πρέπει, ωστόσο, να ξεκαθαριστεί ότι για να αποδειχθεί και πάλι... έγκυρος ο Λίτο Χιμένεθ σ΄ αυτό το νέο επεισόδιο του σίριαλ Αρούχο - ΑΕΚ, βασική προϋπόθεση είναι η πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ