ΑΕΚ

Τι λένε στην ΑΕΚ για την επανέναρξη του κυπέλλου

Τι λένε στην ΑΕΚ για την επανέναρξη του κυπέλλου
Σαραμαντάς Πλατέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι από την συνέχιση του κυπέλλου, αλλά κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να γίνουν όλα τα ματς μέσα σε μια εβδομάδα.

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ήδη από χθες (12/4) το πρωί υπήρχε η… αίσθηση πως θα συνεχιστεί τελικά το κύπελλο. Κάτι που έφερνε χαμόγελα στα πρόσωπα και του Γκας Πογέτ και των ποδοσφαιριστών του, καθώς ουδείς ήθελε να στερηθεί την δυνατότητα να διεκδικήσει έναν τίτλο.

Και φυσικά η ικανοποίηση έγινε ακόμα μεγαλύτερη, όταν κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας η αίσθηση για την συνέχιση της διοργάνωσης του κυπέλλου, άγγιξε την βεβαιότητα. Ωστόσο για την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο, πως δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσει σε μια διαδικασία εξπρές, στην ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Δηλαδή με τους δυο ημιτελικούς και τον τελικό, να διεξάγονται μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Κάτι δηλαδή που αρχικά έχει πέσει στο τραπέζι.

Στην ΑΕΚ είναι κάθετα αντίθετοί σε μια τέτοια προοπτική, καθώς θεωρούν αδιανόητο να υποχρεωθεί η ομάδα να δώσει (μαζί με το κυριακάτικο ματς στη Λιβαδειά για το πρωτάθλημα), τέσσερα ματς μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, να προκριθεί στον τελικό. Και ειδικά τόσο καθοριστικά ματς.

Η ένσταση της ΑΕΚ επί της ουσίας, έχει να κάνει με την προοπτική να διεξαχθεί ο τελικός την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου. Γι αυτό και συντάσσονται μ’ εκείνους που υποστηρίζουν πως ο τελικός θα πρέπει να πάει για μετά το Πάσχα. Με επικρατέστερες ημερομηνίες είτε την Τετάρτη 4 Μαίου ή το Σάββατο 7 Μαίου. Στην πρώτη εκδοχή, η πρεμιέρα των Πλέι Οφ που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαίου, θα μετατεθεί για τις 8 του μήνα. Και στην δεύτερη εκδοχή, τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 11 Μάη.

Photo Credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: '

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Grexit: Οι 11 "παίκτες"
Ρίχνει "γέφυρες" η ΕΠΟ
Τι αναφέρει ο κώδικας ηθικής και δεοντολογίας της FIFA
Ο ΠΑΟΚ θέλει και παραίτηση Γκιρτζίκη
Δέχεται αλλαγές στον κώδικα δεοντολογίας η ΕΠΟ
"Διορθώσεις σε κανονισμούς και καταστατικό"
Οι διάλογοι στο Δ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ