ΑΕΚ

Την Τρίτη κρίνεται του Κατσουράνη

Την Τρίτη κρίνεται του Κατσουράνη
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Οι πιθανότητες επιστροφής του στην ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή μοιρασμένες. Ο Κατσουράνης περιμένει πάντα την πρόταση της επιστροφής και αύριο αναμένεται να μάθει αν αυτή θα υλοποιηθεί.

Οι αποδοκιμασίες των λίγων δεν θα παίξουν ρόλο στην απόκτηση ή όχι του διεθνούς μέσου. Ο Δέλλας τον θέλει και πλέον απομένει να φανεί αν θα του γίνει πρόταση συνεργασίας, μετά δηλαδή τη σημερινή συνάντηση κορυφής με θέμα συζήτησης τις κινήσεις της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Εν αντιθέσει με τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο Κώστας Κατσουράνης τα... άκουσε από μερίδα (λίγων) οπαδών της ΑΕΚ στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ.

Κάποιοι λίγοι, με τρόπο χυδαίο που μόνο σε υποστηρικτή της ΑΕΚ δεν (πρέπει να) ταιριάζει επέλεξαν να δείξουν την διαφορετική άποψη που έχουν για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στην Ένωση, την οποία ωστόσο δεν υιοθέτησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και μάλιστα, όχι μόνο δεν τους χειροκρότησαν (όπως έγινε στην περίπτωση του Ζορό), τουναντίον επέλεξαν τη σιωπή μέχρι να σταματήσουν οι αποδοκιμασίες.

Η συγκεκριμένη αντίδραση δεν επηρεάζει τις αποφάσεις των Κιτρινόμαυρων, καθώς τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι αρνητικοί στην απόκτηση του και το μόνο που μένει πλέον είναι το αν τελικά θα του γίνει κάποια επίσημη πρόταση, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί σήμερα.

Ο Κατσουράνης περιμένει στο ακουστικό του για ένα τηλεφώνημα από την Ένωση, καθώς και ο ίδιος το καλοκαίρι δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει, πριν τελικά αναχωρήσει για την Πούνε της Ινδίας και μάλιστα, μέχρι την Τρίτη αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις πάνω στο θέμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ