ΑΕΚ

Την Τρίτη (13/10) τα λένε Μελισσανίδης-Δούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ

Την Τρίτη (13/10) τα λένε Μελισσανίδης-Δούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ
Μελισσανίδης, γήπεδο, 2005, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, απάντησε θετικά στο αίτημα της ΑΕΚ για συνάντηση με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής στο αίτημα της ΑΕΚ για συνάντηση με την Ρένα Δούρου, ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο σχετικά με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσο φτάνει ο καιρός που το όνειρο θα ξεκινήσει να υλοποιείται, οι Κιτρινόμαυροι «τρέχουν» τα διαδικαστικά έτσι ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος από την έναρξη των εργασιών.

Μέσα σε αυτά είναι και η συζήτηση με την Περιφερειάρχη Αττικής, η οποία μάλιστα δεν καθυστέρησε να απαντήσει θετικά στο αίτημα της ΑΕΚ και έτσι, την Τρίτη 13/10 στις 19:00, στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, θα γίνει η συνάντηση.

Η ΑΕΚ θα εμφανιστεί... ενιαία με εκπροσώπους τόσο από την Ερασιτεχνική, όσο και από την ΠΑΕ και την Δικέφαλος, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ονόματα.

Στη συνάντηση της Τρίτης με τη Ρένα Δούρου δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την ιδιότητα φυσικά του αντιπροέδρου της «Δικέφαλος 1924 ΑΕΚ Κατασκευαστική».

Επιστολή Βασιλόπουλου σε ΑΕΚ και Σκουρλέτη για ραντεβού

Επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, την Ερασιτεχνική, αλλά και τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη απέστειλε το απόγευμα της Πέμπτης ο Άρης Βασιλόπουλος, ζητώντας συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Υπουργείου, τους επίσημους εκπρόσωπους της ΑΕΚ και εκπροσώπους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με αντικείμενο το γήπεδο.

Ο Βασιλόπουλος βλέποντας την ΑΕΚ να κλιμακώνει τις εξελίξεις, έχοντας το νόμο με το μέρος της και τα εμπόδια που βάζει να καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο θυμήθηκε να ζητήσει συνάντηση για την «Αγιά Σοφια».

Μάλιστα, η επιστολή ήτανγραμμένη σε φιλικό... στιλ και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα συζητηθούν «οι προτάσεις της δημοτικής αρχής προκειμένου να διασφαλιστεί η αρμονική συνύπαρξη του γηπέδου με την πόλη και τους κατοίκους της».

Τώρα το κατά πόσο είναι τυχαίο το ότι αμέσως μετά την θετική απάντηση της κ. Δούρου εμφανίστηκε και ο Βασιλόπουλος με πρόταση για συνάντηση, είναι άλλο θέμα...

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ