ΑΕΚ

"Την τελευταία μέρα θα πάρουμε τον Ντέβιτς"

"Την τελευταία μέρα θα πάρουμε τον Ντέβιτς"
Ντέβιτς

Μπορεί το όνομα του Λάφερτι να ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τη θέση του φορ στην ΑΕΚ, όλα δείχνουν όμως πως ο Μάρκο Ντέβιτς έχει το προβάδισμα. Διαβάστε τι δήλωσε ο Μιλοβάνοβιτς.

Σ’ ένα μικρό θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί το τελευταία 24ώρο, ως προς την υπόθεση μεταγραφής σέντερ φορ στην ΑΕΚ. Το όνομα του Λάφερτι έπεσε στο τραπέζι, αλλά δεν φαίνεται να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.

Και αυτό διότι ο ίδιος ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σε δηλώσεις που έκανε στην σερβική «Srbijudanas.com», έβαλε στο κάδρο και μάλιστα ως πρώτο φαβορί, τον Ουκρανό στράικερ της Ρουμπίν Καζάν, Μάρκο Ντέβιτς ( 31 ετών):

«Είμαστε κοντά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά πιστεύω πως την τελευταία μέρα ο Μάρκο Ντέβιτς θα γίνει μέλος της ΑΕΚ. Αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη, ο Ντέβιτς θα είναι το ατού μας για να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες μας» τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Ωστόσο υπάρχει και η παράμετρος, πως ο Μιλοβάνοβιτς είχε κάνει πριν δυο μέρες και δηλώσεις σε μέσο της Βοσνίας σχετικά με τον Ιμπίσεβιτς, οι οποίες μάλλον παραφράστηκαν. Άλλωστε ο Βόσνιος επιθετικός έκλεισε στην Χέρτα. Πάντως για τον Ντέβιτς υπάρχει κινητικότητα, προκειμένου η ΑΕΚ να βρει τον τρόπο να αποκτήσει τον παίκτη.

Αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο. Ο Μπάγεβιτς, ο Μιλοβάνοβιτς και ο Δέλλας μιλησαν χθες (29/8) στο αεροδρόμιο λίγο πριν την επιστροφή της ομάδας από την Ξάνθη. Αλλά χωρίς να ληφθεί οριστική απόφαση. Σήμερα οι τρεις άνδρες είναι σε ανοικτή τηλεφωνική γραμμή και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ