ΑΕΚ

Την Παρασκευή στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Αλέφ

Brazil's Alef reacts after his team's 3-0 win over North Korea during their U20 soccer World Cup match in Christchurch, New Zealand, Sunday, June 7, 2015. (AP Photo/Ross Setford)
Brazil's Alef reacts after his team's 3-0 win over North Korea during their U20 soccer World Cup match in Christchurch, New Zealand, Sunday, June 7, 2015. (AP Photo/Ross Setford) AP

Ο Βραζιλιάνος μέσος, Αλέφ, αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα την Παρασκευή (20/7) για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Την κιτρινόμαυρη φανέλα προβάρει ο Αλέφ. Η ΑΕΚ θ' αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο από την Μπράγκα με δανεισμό διάρκειας ενός έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην μέσος των Μαρσέιγ Β' κι Απόλλωνα Λεμεσού αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα την Παρασκευή (20/7) για να τελειώσει τη μετακίνησή του στην Αθήνα.

Ο Αλέφ γεννήθηκε στη Νόβα Οντέζα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόντε Πρέτα. Το 2014 ήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στη Γαλλία και τη Μασσαλία συγκεκριμένα, για να φορέσει τη φανέλα της Μαρσέιγ Β'. Την επόμενη χρονιά (2015) τον απέκτησε η Μπράγκα.

Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ουμ Σαλάλ (Κατάρ) και Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος). Με τον Απόλλωνα την περασμένη σεζόν είχε 1 γκολ σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε 8 φορές στο Europa League και 6 στο Κύπελλο της Κύπρου.

Photo credits: AP Photo/Ross Setford

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ