ΑΕΚ

Την απόκτηση του Μπακασέτα ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Την απόκτηση του Μπακασέτα ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Τάσος Μπακασέτας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (28/6).

ΑΕΚ και Πανιώνιος έφτασαν σε συμφωνία, η Ένωση τα είχε βρει εδώ και κάμποσο διάστημα με τον ποδοσφαιριστή και έτσι το απόγευμα της Τρίτης (28/6) ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, που για τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά τη φανέλα του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μπακασέτα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τάσος Μπακασέτας γεννήθηκε στις 28/6/1993 και ο τόπος καταγωγής του είναι η Νεμέα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Εκανε ντεμπούτο στη Super League στις 18/4/10 στον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρα Τρίπολης 2-0, σε ηλικία 16 ετών και 284 ημερών.

Δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο Φυλής το 2011 και στον Αρη το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ανήκε στον Πανιώνιο, με τον οποίον αγωνίστηκε σε 42 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας και σημείωσε 12 γκολ.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην περασμένη σεζόν με 12 γκολ σε συνολικά 36 επίσημα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει υπάρξει μέλος της εθνικής Νέων (έπαιξε στον τελικό του ευρωπαϊκού Νέων 2012) και Ελπίδων και πλέον μετράει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών στα πρόσφατα φιλικά της Αυστραλίας".

Τα ξεχωριστά μπλουζάκια, από τα footshirts, για την κιτρινόμαυρη οικογένεια

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ