ΑΕΚ

Θλάση ο Τσόσιτς

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ούρος Τσόσιτς αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο.

Άτυχος στάθηκε ο Ούρος Τσόσιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Σέρβος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο 23ο λεπτό με τον Άνταμ Τζανετόπουλο να περνάει στη θέση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης, ο Σέρβος στόπερ έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο. Την Παρασκευή (29/09) θα κάνει περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπολογιστεί το μέγεθος της ζημιάς κι η χρονική διάρκεια της απουσίας του.

Θυμίζουμε πως ο 24χρονος αμυντικός δεν υπολογιζόταν ούτως ή άλλως για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί μία διακοπή 10 ημερών λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ