ΑΕΚ

Θλάση ο Τσιγκρίνσκι, εξαιρετικά αμφίβολος για την Ευρώπη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο φιλικό με τον Ατρόμητο, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και μοιάζει δύσκολο να προλάβει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκόμισε έναν σοβαρό πονοκέφαλο με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ουκρανός στόπερ έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου πιάνοντας τον αριστερό του τετρακέφαλο και από τις αντιδράσεις του μπορούσε κανείς να διακρίνει τον έντονο προβληματισμό του παίκτη.

Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού, με την κατάσταση του έμπειρου αμυντικού να επανεκτιμάται καθημερινά.

Ωστόσο στην ΑΕΚ υπάρχει έντιονη ανησυχία για την ετοιμότητα του Τσιγκρίνσκι όσον αφορά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τα προκριματικά του Champions League, στις 7 ή 8 Αυγούστου.

Ο Ουκρανός στόπερ είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού στην διάρκεια της προετοιμασίας, τώρα έπαθε τη ζημιά στον αριστερό και δύσκολα θα ενισχύσει την Ένωση στο πρώτο ευρωπαϊκό της ματς για τη νέα σεζόν.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ